Στην έκθεση του Τόκιο θα δούμε το Nissan Juke Nismo concept.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στην έκθεση του Τόκιο θα δούμε το Nissan Juke Nismo concept.

Ένα (ακόμα) μοναδικό Nissan Juke

(29/11/2011)

Η Nissan και το αγωνιστικό παρακλάδι της Nismo, θα παρουσιάσουν στην έκθεση του Τόκιο μία ακόμα σπουδή επάνω στο Juke. Σε αντίθεση με το Juke-R, το Juke Nismo concept μοιάζει άκρως ρεαλιστικό.

Η Nissan δεν περίμενε μέχρι την έναρξη της έκθεσης του Τόκιο την Τετάρτη για να μοιραστεί μαζί μας την είδηση του νέου concept που στηρίζεται στο Juke. Όπως υποδηλώνει και το όνομά του, το εν λόγω πρωτότυπο είναι πόνημα των ανθρώπων της Nismo, του τμήματος δηλαδή της Nissan που ασχολείται με τους αγώνες και τα οχήματα υψηλής απόδοσης.

Το Juke Nismo concept μοιάζει με μια πολύ ρεαλιστική προσέγγιση για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα Juke επιδόσεων.

Το Juke Nismo concept μοιάζει με μια πολύ ρεαλιστική προσέγγιση για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα Juke επιδόσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Σε αντίθεση με το εξωπραγματικό Juke-R, το Juke Nismo concept μοιάζει με μια πολύ ρεαλιστική προσέγγιση για το πώς θα μπορούσε να είναι ένα Juke επιδόσεων.

Η τεχνική ομάδα της Nismo ξεκίνησαν με την επαναρύθμιση του 1.600άρη turbo κινητήρα, ώστε αυτός να αποδίδει περισσότερους από τους 190 ίππους της κανονικής του έκδοσης. Συνέχισαν με το χαμήλωμα και την ενίσχυση του σασί, ενώ τοποθέτησαν και τροχούς 19 ιντσών με φαρδύτερα ελαστικά.

Σε ό,τι αφορά στις εξωτερικές αλλαγές, τοποθετήθηκε ένα αεροδυναμικό κιτ, το οποίο αποτελείται από νέα μάσκα και εμπρόσθιο προφυλακτήρα, πλευρικές ποδιές, πλατύτερα φτερά, αεροτομή οροφής, διαφορετικούς καθρέφτες και πίσω προφυλακτήρα με διαχύτη για τις διπλές απολήξεις της εξάτμισης.

Εικόνες από το εσωτερικό δεν έχουμε ακόμα, αλλά στη Nissan υπόσχονται πως η καμπίνα επιβατών έχει αναβαθμιστεί συνολικά, ενώ έχουν προστεθεί και πολλές σπορτίφ πινελιές.
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda