Για τη μεταβίβαση αυτοκινήτου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Για τη μεταβίβαση αυτοκινήτου μπορείτε να ολοκληρώσετε τη διαδικασία εύκολα και γρήγορα σε ένα Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ).

Μεταβίβαση αυτοκινήτου

(16/7/2012)

Θέλετε να πουλήσετε ή να αγοράσετε ένα αυτοκίνητο; Η διαδικασία είναι απλή, αρκεί να έχετε τα απαραίτητα δικαιολογητικά και να πάτε στο πλησιέστερο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών.

Τα απαραίτητα δικαιολογητικά που πρέπει να έχετε μαζί σας για τη μεταβίβαση ενός αυτοκινήτου είναι τα εξής:

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

1. Ισχύον Δελτίο ΚΤΕΟ (για αυτοκίνητα άνω της 4ετίας)
2. ¶δεια Κυκλοφορίας
3. ΑΦΜ Αγοραστή - Πωλητή
4. Αστυνομική ταυτότητα ή διαβατήριο Αγοραστή - Πωλητή (Σε περίπτωση που πρόκειται για αλλοδαπό απαιτείται άδεια διαμονής)
5. Παράβολο Τραπέζης ανάλογα με τον κυβισμό του αυτοκινήτου.
&&&&(Η αγορά του επιβαρύνει τον αγοραστή και αναγράφεται σε αυτό το Ονοματεπώνυμό του. Μπορεί να αγοραστεί από συνεργαζόμενες τράπεζες με την επίδειξη σχετικού σημειώματος καταβολής που έχετε προμηθευτεί πριν από το ΚΕΠ)
6. Εξουσιοδότηση με θεωρημένο το γνήσιο της υπογραφής από δημόσια αρχή ή την αστυνομία, όταν δεν προσέρχεται στο ΚΕΠ ο πωλητής ή ο αγοραστής αλλά εκπρόσωπος αυτού.
Να σημειώσουμε ότι αν το επιβατικό έχει παρακράτηση κυριότητας, πρέπει πρώτα να γίνει η διαδικασία άρσης παρακράτησης και στη συνέχεια μπορεί να πραγματοποιηθεί η μεταβίβαση.
Toyota
test center