Honda Jazz
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Honda Jazz

Αυτοκίνητα πόλης που ΣΥΜΦΕΡΟΥΝ!

Είναι οικονομικά σε τιμή, πρακτικά, ευέλικτα, ευκολοδήγητα, έχουν χαμηλά έξοδα και την τελευταία 5ετία το μερίδιό τους έχει κυριολεκτικά εκτειναχθεί! Ο λόγος γίνεται για τα αυτοκίνητα πόλης.

Τα αυτοκίνητα πόλης (μίνι και μικρά) έχουν ωφεληθεί σημαντικά το τελευταίο χρονικό διάστημα όπως αποδεικνύεται και από το μερίδιό τους στην αγορά καινούργιων αυτοκινήτων, το οποίο σε σχέση με μια 5ετία πριν έχει κυριολεκτικά εκτειναχθεί. Η άνοδός τους αποδίδεται σε οικονομικά κυρίως κριτήρια, καθώς το αγοραστικό κοινό στράφηκε σε πιο προσιτά σε τιμή αυτοκίνητα χαμηλού κυβισμού, τα οποία παρουσιάζουν χαμηλή κατανάλωση καυσίμου και αντιστοίχως χαμηλά τέλη κυκλοφορίας. Παράλληλα τα κομπακτ διαστάσεων μοντέλα τα τελευταία χρόνια έχουν αναβαθμιστεί σημαντικά και δεν είναι φτωχά και «σπαρτιάτικα» όπως στο παρελθόν, αποτελώντας ιδανική επιλογή για εκείνους που αναζητούν ένα πρακτικό, οικονομικό και ευέλικτο αυτοκίνητο για τις αστικές τους μετακινήσεις. Επιπλέον από τον εξοπλισμό τους δεν λείπει τίποτα, αφού τα περισσότερα εφοδιάζονται είτε στον βασικό τους εξοπλισμό είτε στον προαιρετικό με όλα τα σύγχρονα στοιχεία ανέσεων και ασφάλειας σε ελκυστικές τιμές, σε συνδυασμό μάλιστα με εκπτώσεις και ευνοϊκά χρηματοδοτικά προγράμματα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ενδεικτικά, παρουσιάζουμε τα μερίδια αγοράς των αυτοκινήτων πόλης (μίνι και μικρών) τον Φεβρουάριο του 2012 σε σχέση με τον Φεβρουάριο του 2009, με τη διαφορά να είναι ξεκάθαρη και σημαντική.

&&&& Μίνι κατηγορία μερίδιο αγοράς
11,9% (Φεβρουάριος 2009)
15,7% (Φεβρουάριος 2012)

Μικρά κατηγορία μερίδιο αγοράς
26,7% (Φεβρουάριος 2009)
43,0% (Φεβρουάριος 2012)


&&&& Ας δούμε αναλυτικά 7 κομπακτ διαστάσεων αυτοκίνητα με ξεχωριστή προσωπικότητα και πλήθος από συγκριτικά πλεονεκτήματα που τα κάνει να ξεχωρίζουν. ¶λλωστε, εκτός από μοντέρνο design διαθέτουν οικονομικά και «καθαρά» μοτέρ, χώρους και προσιτό κόστος απόκτησης. Είναι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές εντός και εκτός πόλης...
PEIRAIOS LEASING
test center