Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
Τα νέα Setra ComfortClass 500 που θα παρουσιαστούν στην ΙΑΑ το φθινόπωρο του 2012, εμφανίζουν μια εντελώς νέα σχεδίαση.

Τα νέα Setra ComfortClass 500 που θα παρουσιαστούν στην ΙΑΑ το φθινόπωρο του 2012, εμφανίζουν μια εντελώς νέα σχεδίαση.

Ένα τουριστικό λεωφορείο από το μέλλον

(21/5/2012)

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία και εικόνες, το νέο Setra ComfortClass 500 καταφέρνει να θέσει νέα πρότυπα στην κατηγορία του επιτυγχάνοντας αεροδυναμικό συντελεστή 0,33.

autotriti team

Εν αναμονή της πρώτης παγκόσμιας παρουσίασης του μέσα στο φθινόπωρο στην Διεθνή Έκθεση Επαγγελματικών οχημάτων στο Ανόβερο, η Setra έδωσε στην δημοσιότητα τις πρώτες εικόνες και στοιχεία της νέας γενιάς των ComfortClass 500.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ένα από τα βασικότερα γνωρίσματα των νέων τουριστικών λεωφορείων της γερμανικής εταιρείας είναι ο ιδιαίτερα βελτιωμένος αεροδυναμικός συντελεστής που χάρη σε αμέτρητες ώρες δοκιμών στην αεροδυναμική σήραγγα, έχει μειωθεί στο 0,33, ένα νούμερο που πριν από λίγο καιρό έμοιαζε απλησίαστο από οχήματα της συγκεκριμένης κατηγορίας.
Πέραν όμως της μείωσης της αντίστασης που το όχημα δέχεται από τον αέρα κατά την κίνηση του, αρκετά είναι και τα νέα στοιχεία της σχεδίασης του αμαξώματος των νέων ComfortClass 500.
Το γνωστό καμπυλωτό σχήμα του κάτω μέρους των γυάλινων επιφανειών στο εμπρόσθιο πλευρικό τμήμα του οχήματος έχει μεταβληθεί ελαφρά ενώ εμφανίζεται και στο πίσω τμήμα του οχήματος πλέον.
Παράλληλα, το παρμπρίζ έχει μεγαλώσει και μέγεθος και εκτείνεται προς τα κάτω έως και στο λογότυπο της εταιρείας ενώ πλέον εμφανίζει και μεγαλύτερη καμπύλη. Νέος είναι επίσης τόσο ο προφυλακτήρας όσο και φωτιστικά σώματα ενώ αρκετές είναι και οι στυλιστικές και κατασκευαστικές επεμβάσεις στο εσωτερικό, για τις οποίες ωστόσο θα πρέπει να περιμένουμε λίγο ακόμα μέχρι να ανακοινωθούν περισσότερα στοιχεία από την εταιρεία.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: www.autotritipro.gr