mototriti.gr autotritipro.gr aboutthessaloniki.gr 4green.gr
2.280 Καινούρια μοντέλα
Test - Συγκριτικά - Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
42.900 Μεταχειρισμένα
Αυτοκίνητα - Επαγγελματικά - Autoaccessories
Μοτοσυκλέτες - Motoaccessories
facebook twitter youtube rss
Πακέτα Service για smart
Διαβάστηκε από 2452 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/6/2012
Η Mercedes ανακοινώνει ένα νέο πρόγραμμα Service για τα αυτοκίνητα smart, καθώς και έλεγχο συστήματος κλιματισμού για όλα τα επιβατικά οχήματα Mercedes-Benz.

Πακέτα Service για smart
Με τιμές που περιλαμβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ μπορείτε εύκολα και οικονομικά να προγραμματίσετε τις παρακάτω βασικές εργασίες συντήρησης για το smart σας, στο Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών smart. Παράλληλα, παρέχεται έκπτωση στα μεμονωμένα ανταλλακτικά που περιλαμβάνονται στα Πακέτα Service.

Τακάκια εμπρός 60 ευρώ
Δίσκοι και τακάκια εμπρός 150 ευρώ
Φερμουίτ πίσω (600cc) 110 ευρώ
Φερμουίτ πίσω (700cc) 120 ευρώ
Αλλαγή λαδιών 50 ευρώ
Πακέτα αλλαγής φίλτρων (εκτός BRABUS) 90 ευρώ
Πακέτα αλλαγής φίλτρων για BRABUS 170 ευρώ 

Τα Πακέτα Service smart ισχύουν για smart κατασκευαστικής σειράς 450 (με ημερομηνία παραγωγής έως τις αρχές του 2007).

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα gr.smart.com/servicepackages

Καιρός να αλλάξετε αέρα
Με την έναρξη της θερινής περιόδου, το Δίκτυο Εξουδιοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz και smart προσφέρει δωρεάν έλεγχο του συστήματος κλιματισμού για όλα τα επιβατικά οχήματα.

Παράλληλα, ιδιαίτερα για άτομα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας που σχετίζονται με το αναπνευστικό καθώς και για μικρά παιδιά που πρέπει να απολαμβάνουν το δροσερό αέρα χωρίς αλλεργίες και ερεθισμούς, προτείνεται η απολύμανση του συστήματος κλιματισμού μόνο με 40 ευρώ (τελική τιμή).

Τέλος, για συγκεκριμένα μοντέλα* των Α-Class, B-Class, C-Class, CLK, E-Class, SLK καθώς και smart που χρειάζονται επειγόντως συντήρηση του συστήματος κλιματισμού, το Δίκτυο Εξουσιοδοτημένων Επισκευαστών Mercedes-Benz προσφέρει βασική συντήρηση μόνο με 100 ευρώ (τελική τιμή).

Οι προσφορές ισχύουν έως και τις 31 Ιουλίου 2012. Η τιμή των πακέτων απολύμανσης και συντήρησης περιλαμβάνουν εργασία, ανταλλακτικά και ΦΠΑ 23%.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες
www.mercedes-benz.gr/climacheck
gr.smart.com/climacheck

* απευθυνθείτε σε κάποιον Εξουσιοδοτημένο Επισκευαστή Mercedes-Benz & smart


Tags: SMART |

περισσότερα νέα & άρθρα »
SMART - Τελευταία νέα
smart - Όπως όλα δείχνουν η Mercedes-Benz θα δώσει τελικά σάρκα και οστά στα σχέδια της για ένα Smart SUV/crossover, τα οποία χρονολογούνται από το 2005.
Smart SUV από το 2016
SCOOP: (11/3/2013)
Όπως όλα δείχνουν η Mercedes-Benz θα δώσει τελικά σάρκα και οστά στα σχέδια της για ένα Smart SUV/crossover, τα οποία χρονολογούνται από το 2005.

smart fortwo coupe - Μία νέα, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση με την ονομασία cityflame παρουσίασε η smart για το fortwo, η οποία θα διατίθεται σε δύο εκδοχές, κουπέ και κάμπριο.
smart fortwo cityflame
ΔΙΕΘΝΗ: (11/1/2013)
Μία νέα, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση με την ονομασία cityflame παρουσίασε η smart για το fortwo, η οποία θα διατίθεται σε δύο εκδοχές, κουπέ και κάμπριο.

smart - Νέα στοιχεία για την προϊοντική αντεπίθεση της Smart, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μέχρι το 2015 αναμένεται να δούμε στην παραγωγή, εκτός από τα νέα ForTwo και ForFour και το Smart Crossover.
Το 2015 το Smart Crossover
ΔΙΕΘΝΗ: (27/12/2012)
Νέα στοιχεία για την προϊοντική αντεπίθεση της Smart, βλέπουν το φως της δημοσιότητας. Μέχρι το 2015 αναμένεται να δούμε στην παραγωγή, εκτός από τα νέα ForTwo και ForFour και το Smart Crossover.

smart, smart fortwo coupe - Η ευελιξία στο αστικό περιβάλλον και ο χαρακτήρας του Smart ForTwo,
το καθιστούν ως το καλύτερο αγχολυτικό για τον οδηγό.
Μεταχειρισμένο smart fortwo coupe του 2008
ΜΤΧ: (12/12/2012)
Η ευελιξία στο αστικό περιβάλλον και ο χαρακτήρας του Smart ForTwo, το καθιστούν ως το καλύτερο αγχολυτικό για τον οδηγό.

smart fortwo coupe - Σε τελευταίες δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιήθηκαν από την ADAC, επιβεβαιώθηκε ότι το smart είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας.
ADAC: Το smart είναι το ασφαλέστερο της κατηγορίας του
EXTRA: (20/9/2012)
Σε τελευταίες δοκιμές πρόσκρουσης που πραγματοποιήθηκαν από την ADAC, επιβεβαιώθηκε ότι το smart είναι ένα από τα ασφαλέστερα αυτοκίνητα της μίνι κατηγορίας.

smart fortwo coupe cdi - Το smart fortwo coupe δέχθηκε μια ακόμη διακριτική επέμβαση αισθητικής φύσεως, που αφορά στην εξωτερική και μόνο εικόνα του, συνεχίζοντας να προσφέρει στον οδηγό του ευελιξία και το ιδιαίτερο lifestyle που αναζητά...
Δοκιμή: Ανανεωμένο smart fortwo coupe
TEST: (18/9/2012)
Το smart fortwo coupe δέχθηκε μια ακόμη διακριτική επέμβαση αισθητικής φύσεως, που αφορά στην εξωτερική και μόνο εικόνα του, συνεχίζοντας να προσφέρει στον οδηγό του ευελιξία και το ιδιαίτερο lifestyle που αναζητά...

EXTRA - Τελευταία νέα
Ήρθε το νέο Toyota RAV4 4ης γενιάς και το δοκιμάζουμε πρώτοι στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί. Το μοντέλο που εφεύρε την κατηγορία των SUV επανέρχεται δριμύτερο με περισσότερη άνεση, χώρους, τεχνολογία και οικολογική διάθεση από ποτέ.
Στο νέο Auto Τρίτη: Ήρθε το νέο Toyota RAV4
EXTRA: (20/5/2013)
Ήρθε το νέο Toyota RAV4 4ης γενιάς και το δοκιμάζουμε πρώτοι στο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί. Το μοντέλο που εφεύρε την κατηγορία των SUV επανέρχεται δριμύτερο με περισσότερη άνεση, χώρους, τεχνολογία και οικολογική διάθεση από ποτέ.

Το Auto Τρίτη έψαξε και βρήκε τις  top προσφορές της αγοράς αυτοκινήτου, που ισχύουν αυτή τη στιγμή.  Αγοράστε λοιπόν καινούργιο αυτοκίνητο με όφελος έως και 4.000 ευρώ!
Στο νέο Auto Τρίτη οι καλύτερες προσφορές του μήνα!
EXTRA: (13/5/2013)
Το Auto Τρίτη έψαξε και βρήκε τις top προσφορές της αγοράς αυτοκινήτου, που ισχύουν αυτή τη στιγμή. Αγοράστε λοιπόν καινούργιο αυτοκίνητο με όφελος έως και 4.000 ευρώ!

Στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τα σύγχρονα βενζινοκίνητα μοντέλα, τα οποία παίζουν χωρίς αντίπαλο, αποδίδουν 30 επιπλέον ίππους και κοστίζουν έως 3.000 ευρώ φθηνότερα!
Στο νέο Auto Τρίτη: Bενζινοκίνητα χωρίς αντίπαλο
EXTRA: (29/4/2013)
Στο νέο Auto Τρίτη που κυκλοφορεί θα βρείτε ένα μεγάλο αφιέρωμα με τα σύγχρονα βενζινοκίνητα μοντέλα, τα οποία παίζουν χωρίς αντίπαλο, αποδίδουν 30 επιπλέον ίππους και κοστίζουν έως 3.000 ευρώ φθηνότερα!

Η εταιρεία Qgas prins προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες άμεσου ψεκασμού, να τοποθετήσουν χωρίς προβλήματα σύστημα υγραεριοκίνησης.
Qgas prins: LPG για κινητήρες άμεσου ψεκασμού
EXTRA: (29/4/2013)
Η εταιρεία Qgas prins προσφέρει τη δυνατότητα σε ιδιοκτήτες αυτοκινήτων με κινητήρες άμεσου ψεκασμού, να τοποθετήσουν χωρίς προβλήματα σύστημα υγραεριοκίνησης.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  |  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  |  BEST BUY
Σπορ μοντέλο by BMW και Τoyota (;) | ΔΙΕΘΝΗ
Η Θηβών ανακατασκευάζεται μέχρι το 2014 | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Σύνδεση Εγνατίας-Λιμένα Θεσ/νίκης | ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ
Στο Ντουμπάι μετράνε… άλογα | ΔΙΕΘΝΗ
Ποδηλατικός γύρος Πελοποννήσου | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Εργασίες αυτοκινητόδρομων… από Σεπτέμβριο | ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μειωμένες οι ταξινομήσεις και στις ΗΠΑ | ΜΟΤΟΣΙΚΛΕΤΑ
Σε δύο εβδομάδες η νέα Corolla | ΔΙΕΘΝΗ
Το Peugeot 208 T16 στα χέρια του Loeb | ΑΓΩΝΕΣ
Το «Leaf» της Infinity | ΔΙΕΘΝΗ
Ο Marchionne απολογείται για τον όρο «wop» | ΔΙΕΘΝΗ
Νέα χρηματοδότηση από τη Nissan | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Mitsubishi L200 με κόστος από 14.606 ευρώ | ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ
Ιδρύεται ομοσπονδία παραγωγών ηλ. ενέργειας από φ/β | ΠΡΑΣΙΝΟ ΣΠΙΤΙ
«Ο Κόσμος της Σοφίας» στο θέατρο Βεργίνα | about ΘΕΣ/ΚΗ
Tα best sellers ελαστικά! | ΑΦΙΕΡΩΜΑ
Έκπτωση 50% σε 90+ εξουσιοδ. συνεργεία | EXTRA
Weekend στο Ναύπλιο | ΕΚΔΡΟΜΗ
Tα καλύτερα πακέτα ασφάλισης | ΜΙΝΕΤΤΑ
"Πράσινα" ελαστικά | ΕΛΑΣΤΙΚΑ
περισσότερα »

Και έκπτωση
Είχατε ατύχημα τα τελευταία 3 χρόνια?
ΟΧΙ?
5% έκπτωση σας αξίζει!
Αυτόματη ισχύ με την επόμενη ανανέωση
του συμβολαίου σας!


ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ - ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST BUY:Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορώ να αγοράσω;
FORD:Νέο Kuga από 24.043 ευρώ
ΜΙΝΕΤΤΑ:Tα καλύτερα πακέτα ασφάλισης
SEAT:Ibiza diesel από 10.990 ευρώ
AUDI:Ποιοτικά μεταχειρισμένα με την εγγύηση της Kosmocar
non - paper Πείτε μας τη γνώμη σας
Μέχρι σήμερα φιγούρα έκανε ο καθένας με το Εσείς σήμερα, τι εικόνα θέλετε να δείχνει προς τα έξω το αυτοκίνητό σας;
Το ανοιχτόχρωμο, ζωντανό και σύγχρονο εσωτερικό του νέου Renault 
Captur διαφέρει από τα Εσείς ακόμη θέλετε μαύρο σαλόνι και μαύρη ταπετσαρία;
Χαμός έγινε με το προηγούμενο Non Paper «Γιατί το Α3 να είναι 7 χιλιάδες ακριβότερο από το Leon;». Και πόσο θα ήθελες να είναι ακριβότερο το Α3 από το Leon; (part 2)
Διαβάστε: 528 non papers 10172 σχόλια




ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
© 2013 autotriti.gr