Τιμές Αυτοκινήτων ΕΚΘΕΣΗ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
Τιμές με Leasing Ηλεκτρικά & Φόρτιση
Νέες Μάρκες στην Ελλάδα
LIVE: κίνηση στους δρόμους
«Κάψε το σενάριο» στη Θεσσαλονίκη
Διαβάστηκε από 3266 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/6/2012
Μετά την πολύ επιτυχημένη χρονιά στο MEGA πηδάνε έξω από το χαζοκούτι και κατευθύνονται στην όμορφη Θεσσαλονίκη για να μαγέψουν με τους αυτοσχεδιασμούς τους. Live, rocking and burned!
Ανατρεπτικό χιούμορ, καυστική σάτιρα, γρήγοροι ρυθμοί και οι πιο αστείοι κωμικοί αυτοσχεδιασμοί σε ένα εναλλακτικό comedy show. Στο "Κάψε το σενάριο" πέντε ηθοποιοί δημιουργούν ξεκαρδιστικούς αυτοσχεδιασμούς και κωμικά σκετς. Και όλα αυτά πάνω σε μια σκηνή μπροστά σε κοινό. Το κοινό δίνει με ατάκες ή ιδέες στους ηθοποιούς τα θέματα των αυτοσχεδιασμών.

Ξέχνα τα σενάρια, την πλοκή και οποιοδήποτε storyboard. Ο Λάμπρος Φισφής, ο Δημήτρης Μακαλιάς, η Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, ο Ζήσης Ρούμπος και ο Γιώργος Βαγιάτας βρίσκονται στο κέντρο της επικαιρότητας και προσφέρουν την πιο αστεία βραδιά της ζωής σου.

Πρωταγωνιστούν: Λάμπρος Φισφής, Δημήτρης Μακαλιάς, Ιωάννα Τριανταφυλλίδου, Ζήσης Ρούμπος, Γιώργος Βαγιάτας. Σας περιμένουμε για να κάψουμε μαζί το σενάριο!

ΤΕΤΑΡΤΗ 20 & ΔΕΥΤΕΡΑ 25 ΙΟΥΝΙΟΥ 2012
Στον ανοιχτό χώρο του Μύλου, Ανδρέου Γεωργίου 56, Θεσσαλονίκη

Είσοδος 7 €
Οι πόρτες ανοίγουν στις 20:30
Ώρα Έναρξης 21:30
Info: 2310-428088

περισσότερα στο www.aboutthessaloniki.gr
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: about ΘΕΣ/ΚΗ

περισσότερα νέα & άρθρα »
about ΘΕΣ/ΚΗ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Νέο υπερσύγχρονο κατάστημα ανταλλακτικών στη Θεσσαλονίκη

Πάμε Θεσσαλονίκη και αυτόν τον μήνα

10+2 λόγοι για να Πάμε Θεσσαλονίκη!

Lapino project στο Πλατώ

Κοντραμπάσο στο θέατρο Αυλαία

Hangover IV-Αθήνα-Καλαμάτα στο θέατρο Εγνατία

Τσαλιγοπούλου και Λειβαδάς στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

O Νίκος Πορτοκάλογλου στη Ζωντανή Μαύρη Τρύπα

Τα Παραμύθια των αδελφών Γριμμ στο θέατρο Κολοσσαίον

Η προπώληση ξεκίνησε στα Ster Cinemas για την ταινία 300