Opel Astra GTC

Opel Astra GTC

Βραβείο σχεδιασμού για το Opel Astra GTC

(4/7/2012)

Το συμπαγές coupé ξεχώρισε με την εντυπωσιακή σχεδίαση και το πανοραμικό παρμπρίζ του, και κέρδισε το γνωστό βραβείο σχεδιασμού «red dot», που αποτελεί μεγάλη διάκριση.

Το Opel Astra GTC κατέκτησε

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

φέτος το περίοπτο βραβείο red dot στην κατηγορία προϊοντικού σχεδιασμού. Οι30μελής κριτική επιτροπή του θεσμού red dot ξεχώρισε το Astra GTC λόγω τηςεντυπωσιακής και σπορ σχεδίασής του, και επεσήμανε επίσης ότι «το πανοραμικόπαρμπρίζ που εκτείνεται μέχρι τη μέση της οροφής χωρίς εγκάρσιο στοιχείοδιασφαλίζει μέγιστη απόλαυση στο ταξίδι για όλους τους επιβάτες».

«Είμαστε περήφανοι για τηνκατάκτηση αυτού του βραβείου. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ότι ησχεδιαστική φιλοσοφία της Opel ΅η γλυπτική τέχνη συναντά τη Γερμανική ακρίβειαΆέχει τεράστιες δυνατότητες. Επίσης αποδεικνύεται ότι οι πελάτες αλλά και οιειδικοί της βιομηχανίας αναγνωρίζουν ότι έχει τον τρόπο να βοηθά στηνεπικοινωνία των αξιών της μάρκας μας» δήλωσε ο Mark Adams, Αντιπρόεδρος τομέαOpel Design.

Περίπου 1.800 εταιρίες και σχεδιαστές από 58 χώρες συμμετείχαν στοφετινό διαγωνισμό προϊοντικού σχεδιασμού red dot. Οι διαγωνιζόμενοι έφεραν4.515 προϊόντα σε 19 διαφορετικές κατηγορίες ανεβάζοντας ψηλά τον πήχη τηςανταγωνιστικότητας, ωστόσο το Astra GTC επικράτησε στην κορυφή. Το φετινόβραβείο για το συμπαγές coupé είναι το τελευταίο μιας σειράς διακρίσεων red dotπου έχουν κατακτήσει διάφορα μοντέλα Opel. Στο παρελθόν, τέτοια βραβεία έχουνκερδίσει τα Astra Sports Tourer, Opel Flextreme GT/E Concept, Insignia, Opel GTκαι προηγούμενες γενιές μοντέλων Astra.

SPRING SEAT
NISSAN