Το Peugeot 208 συμπεριφέρεται υποδειγματικά ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το Peugeot 208 συμπεριφέρεται υποδειγματικά ακόμη και κάτω από συνθήκες πίεσης.

Peugeot 208 1,4 VTi 95PS - Ιδανική φινετσάτη επιλογή

(13/7/2012)

Η 3θυρη εκδοχή του μικρού γαλλικού μοντέλου αποτελεί την ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν ένα μικρό αυτοκίνητο με νεανική εμφάνιση και στιλ.

+ Μοντέρνα εικόνα σε αμάξωμα και εσωτερικό, πρακτικό και ευρύχωρο πορτμπαγκάζ, ευκολία στην οδήγηση, άνεση και σταθερότητα, απόδοση κινητήρα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Κατανάλωση VTi υπό πίεση

Info: Οι τιμές για το 3θυρο 208 με τον 1.400άρη ατμοσφαιρικό κινητήρα των 95 ίππων ξεκινούν από τα 13.290 ευρώ συμπεριλαμβανομένης της έκπτωσης των 500 ευρώ της ελληνικής αντιπροσωπείας.

Όπως συνέβαινε και με τους προκατόχους του, έτσι και το νέο 208 παρουσιάζει αρκετό ενδιαφέρον στη έκδοση με το 3θυρο αμάξωμα, λόγω της διαφορετικής αισθητικής του πίσω τμήματος που δημιουργεί ένα πιο νεανικό και σπορτίφ στιλ. Η κύρια διαφορά που παρατηρείται συγκριτικά με το 5θυρο αμάξωμα, είναι το «τελείωμα» του πίσω τμήματος, όπου η χρωμιωμένη φάσα στο κάτω μέρος του παραθύρου «εισέρχεται» στο αμάξωμα.

Εσωτερικό: Γνώριμη ποιότητα

Το εσωτερικό του 3θυρου είναι αρκετά ποιοτικό, ενώ η συναρμογή των επιμέρους τμημάτων δημιουργεί μια αίσθηση στιβαρότητας. Στον τομέα των χώρων, δεν παρατηρούνται αλλαγές σε σχέση με την πεντάθυρη εκδοχή (ο χώρος αποσκευών παραμένει στα 285 λτ.), με εξαίρεση τον τρόπο πρόσβασης των πίσω επιβατών που-όπως είναι φυσικό- γίνεται με μετατόπιση των εμπρόσθιων καθισμάτων. Σε αυτό το σημείο, θα πρέπει να τονίσουμε ότι για τους πίσω επιβάτες υπάρχουν χειρολαβές στα πλαϊνά τμήματα και όχι στην οροφή, κάτι που συμβαίνει και με την πλευρά του συνοδηγού. Τέλος, η εργονομία κινείται σε πολύ καλά επίπεδα, κάτι που διευκολύνει αρκετά τον οδηγό και τους επιβάτες.

Toyota
moto