Η σωστή φόρτωση των αποσκευών δεν εξασφαλίζει μόνο επιπλέον χώρο αλλά και περισσότερη ασφάλεια, κατά τις μετακινήσεις σας.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η σωστή φόρτωση των αποσκευών δεν εξασφαλίζει μόνο επιπλέον χώρο αλλά και περισσότερη ασφάλεια, κατά τις μετακινήσεις σας.

Συμβουλές για ιδανικές διακοπές...

Το αυτοκίνητο ανέκαθεν ήταν ο αγαπημένος τρόπος μεταφοράς στις καλοκαιρινές μας διακοπές. Τώρα, με την οικονομία να βρίσκεται διαρκώς στο πλάνο, το αυτοκίνητο θα είναι ο βασικός τρόπος μεταφοράς μας, από και προς το σημείο των καλοκαιρινών μας διακοπών!

Το θέμα που κυριαρχεί μεταξύ φίλων, ζευγαριών, γνωστών κ.ο.κ. είναι αν και (σε περίπτωση καταφατικής απάντησης) που θα πάνε διακοπές. Μπορεί όντως οι «οικονομικές» κάνουλες να έχουν κλείσει τις στρόφιγγες τους, όμως οι περισσότεροι κάπου θα απολαύσουμε τα μπάνια μας, ακόμα και στο εξοχικό, το δικό μας ή των φίλων μας. Σαφώς και δεν πρέπει να αγνοούμε ότι, υπάρχει και αντίστοιχα μια μερίδα κόσμου που θα απολαύσει τις καλοκαιρινές του διακοπές σε ένα τόπο μαγικό και της αρεσκείας του. Οι γνώμες όμως, σε όποια και από τις δυο προαναφερθείσες κατηγορίες και αν ανήκετε, είναι πως το βασικό μέσο μετακίνησης θα είναι το αυτοκίνητο. Γι’ αυτό λοιπόν, περιποιηθείτε το αυτοκίνητό σας για να σας χαρίσει απροβλημάτιστα χιλιόμετρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τι πρέπει να ελέγξετε πριν από ένα μεγάλο ταξίδι

Το ιδανικό πριν από το ταξίδι των διακοπών σας, είναι να έχετε πραγματοποιήσει την προβλεπόμενη περιοδική συντήρηση του οχήματος σας.
Ακόμα και αν την έχετε κάνει, θα πρέπει να τσεκάρετε μερικά επιμέρους σημεία μόνοι σας, για τα οποία δεν θα δαπανήσετε πολύ ώρα.

SPRING SEAT
NISSAN