mototriti.gr autotritipro.gr aboutthessaloniki.gr 4green.gr
2.280 Καινούρια μοντέλα
Test - Συγκριτικά - Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά
Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
42.900 Μεταχειρισμένα
Αυτοκίνητα - Επαγγελματικά - Autoaccessories
Μοτοσυκλέτες - Motoaccessories
facebook twitter youtube rss
Νέες εκδόσεις για τη BMW Σειρά 1
Διαβάστηκε από 6304 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 7/9/2012
Με δύο τετρακίνητες εκδόσεις, για πρώτη φορά στην ιστορία του μοντέλου, αλλά και μια νέα, οικονομική και πιο φιλική, προς το περιβάλλον, αρχική έκδοση diesel (114d), η BMW Σειρά 1, ανεβαίνει κι άλλο επίπεδο!
Ριζικές και κυρίως ουσιαστικές αναβαθμίσεις, από τις αρχές του φθινοπώρου, για τη  BMW Σειρά 1, με τη βαυαρική φίρμα να εμπλουτίζει τη γκάμα του μικρότερου μοντέλου της. Για πρώτη φορά, λοιπόν, στην ιστορία της Σειράς 1, θα είναι διαθέσιμες δύο εκδόσεις με το έξυπνο ηλεκτρονικό σύστημα τετρακίνησης BMW xDrive. Πρόκειται για την 120d XDrive, που εφοδιάζεται με τον 4κύλινδρο twin turbo κινητήρα diesel των 1.995 κ.εκ. με απόδοση 184 ίππους και τις εντυπωσιακές (χάρη στην τεχνολογία Efficient Dynamic) τιμές μέσης κατανάλωσης (4,7 λτ/100χλμ) και εκπομπών CO2 (123 με 126 γρ./χλμ). Για τους πιο απαιτητικούς, σε επιδόσεις, υπάρχει και η BMW M135i xDrive, με τον 6κύλινδρο, σε σειρά, βενζινοκινητήρα των 3.0 λίτρων και των 320 ίππων. Η μέση κατανάλωση κυμαίνεται σε πολύ καλά επίπεδα (7,8 λτ/100χλμ), ενώ οι επιδόσεις είναι αντάξιες μια BMW, με τα χαρακτηριστικά Μ (0-100 σε 4,7 δευτερόλεπτα).

Με ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την ελληνική αγορά, αναμένεται η νέα αρχική έκδοση diesel, της Σειράς 1. Η 114d, εφοδιάζεται με ένα νέο πετρελαιοκινητήρα 1.6 λίτρων με την τεχνολογία BMW TwinPower Turbo Technology. Με το σύστημα χρονισμού των βαλβίδων, τον άμεσο ψεκασμό και την τεχνολογία common rail, το υπερτροφοδοτούμενο σύνολο, αποδίδει 95 ίππους και 235Nm ροπής, διαθέσιμα από τις 1.500 έως τις 2.750 σ.αλ. Η επιτάχυνση από στάση, στα 100 χλμ/ώρα, έρχεται σε 12,2 δευτερόλεπτα, ενώ με τις εφαρμογές της τεχνολογίας Efficient Dynamic, η κατάλανωση κυμαίνεται σε πολύ χαμηλά επίπεδα (από 4,1 λτ./100χλμ) και οι εκπομπες CO2 περιορίζονται στα 109-112 γρ/χλμ.

Μεταξύ άλλων, η 114d περιλαμβάνει στον εξοπλισμό της και τον Διακόπτη Ελέγχου Οδηγικής Εμπειρίας (Driving Experience Control) με λειτουργία ECO PRO. Το σύστημα αυτό επιτρέπει στον οδηγό την επιλογή προγραμμάτων οδήγησης, που αλλάζουν τις παραμέτρους λειτουργίας του κλιματισμού (ECO PRO) διαφοροποιούν την απόκριση του γκαζιού και την αίσθηση του συστήματος διεύθυνσης. Στην περίπτωση που το αυτοκίνητο διαθέτει αυτόματο κιβώτιο, διαφοροποιείται και η λειτουργία του κιβωτίου ταχυτήτων (αλλαγές σχέσεων) ενώ αν το αυτοκίνητο διαθέτει ηλεκτρονικά ελεγχόμενη ανάρτηση, διαφοροποιείται και η απόσβεση των αμορτισέρ. Η ενεργοποίηση του προγράμματος ECO PRO, βοηθά στη μείωση της κατανάλωσης καυσίμου και ο οδηγός ενημερώνεται με ένδειξη στον πίνακα οργάνων για το πόσα χιλιόμετρα κέρδισε οδηγώντας οικονομικά. 



Tags: BMW ΣΕΙΡΑ 1 (ΝΕΑ) |

περισσότερα νέα & άρθρα »
BMW - Τελευταία νέα
bmw x1 - Με τον 1.600άρη TwinPower τούρμπο κινητήρα της BMW, είναι επιτέλους διαθέσιμη η Χ1 στην ελληνική αγορά, χωρίς να χάνει ουσιαστικά τίποτα από το χαρακτήρα της.
Δοκιμή: BMW X1 sDrive16i
TEST: (24/5/2013)
Με τον 1.600άρη TwinPower τούρμπο κινητήρα της BMW, είναι επιτέλους διαθέσιμη η Χ1 στην ελληνική αγορά, χωρίς να χάνει ουσιαστικά τίποτα από το χαρακτήρα της.

bmw - 75 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο θρυλικό αγώνα αντοχής Mille Miglia, η BMW 328 ολοκλήρωσε την τελευταία εκδοχή αυτής της παραδοσιακής... δοκιμής αξιοπιστίας με ομοίως εντυπωσιακό στυλ.
Η BMW 328 στο Mille Miglia 2013
ΔΙΕΘΝΗ: (24/5/2013)
75 χρόνια μετά το ντεμπούτο της στο θρυλικό αγώνα αντοχής Mille Miglia, η BMW 328 ολοκλήρωσε την τελευταία εκδοχή αυτής της παραδοσιακής... δοκιμής αξιοπιστίας με ομοίως εντυπωσιακό στυλ.

bmw σειρα 3 - Το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα πραγματοποιήσει η νέα BMW M3 το φετινό καλοκαίρι, με τα σχέδια και τις εικασίες να… οργιάζουν από σήμερα, αφού αποτελεί ένα από τα «hot» μοντέλα της γερμανικής φίρμας.
Έρχεται και η νέα BMW M3
SCOOP: (23/5/2013)
Το παγκόσμιο ντεμπούτο της θα πραγματοποιήσει η νέα BMW M3 το φετινό καλοκαίρι, με τα σχέδια και τις εικασίες να… οργιάζουν από σήμερα, αφού αποτελεί ένα από τα «hot» μοντέλα της γερμανικής φίρμας.

bmw - Η BMW Σειρά 2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, το autotriti.gr όμως εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της.
«Πλησιάζει η ώρα» για τη νέα BMW Σειρά 2
SCOOP: (21/5/2013)
Η BMW Σειρά 2 αναμένεται να παρουσιαστεί επίσημα τον Σεπτέμβριο στην Φρανκφούρτη, το autotriti.gr όμως εξασφάλισε και σας παρουσιάζει τις πρώτες κατασκοπευτικές φωτογραφίες της.

bmw σειρα 5 - Η BMW αποκάλυψε ολόκληρη τη γκάμα της ανανεωμένης Σειράς 5, ενώ προστέθηκε κι η έκδοση 518d με τον οικονομικό 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, για την ευρωπαϊκή αγορά.
BMW: Ανανέωση για τη Σειρά 5
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: (20/5/2013)
Η BMW αποκάλυψε ολόκληρη τη γκάμα της ανανεωμένης Σειράς 5, ενώ προστέθηκε κι η έκδοση 518d με τον οικονομικό 2λιτρο πετρελαιοκινητήρα, για την ευρωπαϊκή αγορά.

bmw σειρα 6 - H BMW Σειρά 6, τόσο σε coupe όσο και σε cabrio αμάξωμα, θα διατίθεται από τον επόμενο μήνα σε μια νέα έκδοση «M Sport Edition», η οποία θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης.
Νέα BMW Σειρά 6 M Sport Edition
ΔΙΕΘΝΗ: (17/5/2013)
H BMW Σειρά 6, τόσο σε coupe όσο και σε cabrio αμάξωμα, θα διατίθεται από τον επόμενο μήνα σε μια νέα έκδοση «M Sport Edition», η οποία θα περιλαμβάνει ένα δυναμικό πακέτο αναβάθμισης.

ΔΙΕΘΝΗ - Τελευταία νέα
H McLaren ανακοίνωσε τα εορταστικά της σχέδια με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της, τα οποία περιλαμβάνουν από 50 12C Coupe και 12C Spider.
Οι επετειακές McLaren 12C και 12C Spider
ΔΙΕΘΝΗ: (24/5/2013)
H McLaren ανακοίνωσε τα εορταστικά της σχέδια με αφορμή την συμπλήρωση 50 χρόνων από την ίδρυση της, τα οποία περιλαμβάνουν από 50 12C Coupe και 12C Spider.

renault megane rs - To Megane R.S. Red Bull Racing RB8 αποτελεί μια συλλεκτική έκδοση του μικρομεσαίου «πυραύλου» της γαλλικής φίρμας, με αρκετές δόσεις από F1.
Συλλεκτική έκδοση για το Megane RS
ΔΙΕΘΝΗ: (22/5/2013)
To Megane R.S. Red Bull Racing RB8 αποτελεί μια συλλεκτική έκδοση του μικρομεσαίου «πυραύλου» της γαλλικής φίρμας, με αρκετές δόσεις από F1.

mitsubishi - H Mitsubishi παρουσίασε το Mitsubishi Attrage, ένα μικρό σεντάν,  το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο μοντέλο G4 και είχαμε δει πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ.
Mitsubishi Attrage: Τo παγκόσμιο σεντάν
ΔΙΕΘΝΗ: (22/5/2013)
H Mitsubishi παρουσίασε το Mitsubishi Attrage, ένα μικρό σεντάν, το οποίο βασίζεται στο πρωτότυπο μοντέλο G4 και είχαμε δει πρόσφατα στην έκθεση αυτοκινήτου της Μπανγκόκ.

land rover - Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για τον αντικαταστάτη του Defender της Land Rover, που καθυστερεί λόγω της σχεδίασής του, ωστόσο –σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία- θα λανσαριστεί το 2015.
Ο αντικαταστάτης του Defender το 2015
ΔΙΕΘΝΗ: (21/5/2013)
Έχουμε ήδη ακούσει φήμες για τον αντικαταστάτη του Defender της Land Rover, που καθυστερεί λόγω της σχεδίασής του, ωστόσο –σύμφωνα με τη βρετανική εταιρεία- θα λανσαριστεί το 2015.





ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ  |  ΝΕΑ ΜΟΝΤΕΛΑ  |  BEST BUY

Και έκπτωση
Είχατε ατύχημα τα τελευταία 3 χρόνια?
ΟΧΙ?
5% έκπτωση σας αξίζει!
Αυτόματη ισχύ με την επόμενη ανανέωση
του συμβολαίου σας!


ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΙΚΑ - ΝΕΕΣ ΤΙΜΕΣ - ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ
BEST BUY:Ποιο είναι το καλύτερο αυτοκίνητο που μπορώ να αγοράσω;
OPEL:To νέο Mokka με έξυπνο σύστημα 4κίνησης από 22.410 ευρώ
ΜΙΝΕΤΤΑ:Tα καλύτερα πακέτα ασφάλισης
SEAT:Ibiza diesel από 10.990 ευρώ
AUDI:Ποιοτικά μεταχειρισμένα με την εγγύηση της Kosmocar
non - paper Πείτε μας τη γνώμη σας
Στα ίδια λεφτά με ένα μικρομεσαίο αγοράζεις το Peugeot 508. Όσο και να θες το μικρομεσαίο, δε μπορεί να μην το δεις διαφορετικά όταν ξέρεις για το Peugeot.
Εσείς πώς συγκρίνετε; Με τα ίδια λεφτά ή στην ίδια κατηγορία;
Μέχρι σήμερα φιγούρα έκανε ο καθένας με το Εσείς σήμερα, τι εικόνα θέλετε να δείχνει προς τα έξω το αυτοκίνητό σας;
Χαμός έγινε με το προηγούμενο Non Paper «Γιατί το Α3 να είναι 7 χιλιάδες ακριβότερο από το Leon;». Και πόσο θα ήθελες να είναι ακριβότερο το Α3 από το Leon; (part 2)
Διαβάστε: 529 non papers 10186 σχόλια




ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
© 2013 autotriti.gr