-
H γκάμα αντιπροσωπεύεται στο Παρίσι με δυο μοντέλα, το Abarth 595 «turismo» και το Abarth 595 «competizione».
-
Στο Abarth 595 «competizione», η βελτίωση είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων.
-
Aποκλειστική κομψότητα, λεπτότητα και ραφινάρισμα, άνεση και σπορτίφ αίσθηση προσανατολισμένη στον κόσμο του «Gran Turismo».
-
695 Maserati Edition, μια έκδοση που επικεντρώνεται στη σπορτίφ αίσθηση και δημιουργήθηκε από τις Abarth και Maserati.
-
Το Abarth 695 Maserati Edition θα παραχθεί σε μόλις 499 μονάδες.
|
| H Abarth στο Παρίσι |
Διαβάστηκε από 1302 αναγνώστες
Ημερομηνία δημοσίευσης: 20/9/2012 |
|
| Μετά το εκρηκτικό Abarth 695 Fuori Serie, η ιταλική φίρμα αποκαλύπτει τρία ακόμα ξεχωριστά νέα μοντέλα, που θα αποτελέσουν πόλο έλξης στο Παρίσι.
|
Το Abarth 695 Fuori Serie, ήταν μόνο η αρχή για νέα «καυτά» 500αράκια, με την υπογραφή του σκορπιού της Abarth. Η γκάμα αυτή αντιπροσωπεύεται στο Παρίσι με δυο μοντέλα, το Abarth 595 «turismo» και το Abarth 595 «competizione», δυο αυθεντικά μοντέλα, όπου οι βελτιώσεις είναι στάνταρ. Στην πρώτη έκδοση, η βελτίωση αφορά τον κινητήρα, τη γεωμετρία και το σύστημα πέδησης, ενώ επιπρόσθετα υπάρχουν λεπτομέρειες τόσο στο υψηλού επιπέδου εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό μέρος, για αυτούς που επιθυμούν αποκλειστική κομψότητα, λεπτότητα και ραφινάρισμα, άνεση και σπορτίφ αίσθηση προσανατολισμένη στον κόσμο του «Gran Turismo». Στο Abarth 595 «competizione», η βελτίωση είναι εμπνευσμένη από τον κόσμο των αγώνων και αφορά επίσης στο σύστημα εξάτμισης, με την εξάτμιση «Record Monza» να είναι στάνταρ, και τα σπορ καθίσματα «Abarth Corse by Sabelt’ για αυτούς που αγαπούν τους αγώνες.
Και στις δύο περιπτώσεις ο κινητήρας είναι ο 1.4 Turbo T-Jet, η ισχύς του οποίου έχει αυξηθεί στους 160 ίππους χάρη στο κιτ βελτίωσης. Ο κινητήρας αυτός έχει χωρητικότητα 1368 κ.εκ., είναι 4κύλινδρος, 16βάλβιδος, υπερτροφοδοτούμενος με υπερτροφοδότη σταθερής γεωμετρίας IHI turbocharger και επιτρέπει εκπληκτικές επιδόσεις. Η ροπή είναι 230 Nm στις 3000 στροφές στη λειτουργία Sport. Η τελική ταχύτητα είναι 211 χλμ./ώρα ενώ η επιτάχυνση από 0 ως τα 100 χλμ./ώρα γίνεται σε μόλις 7,4 δευτερόλεπτα. Και μάλιστα αυτή η τυπική για Abarth επίδοση πραγματοποιείται με μια πολύ μικρή κατανάλωση: 6,5 λίτρα/100 χλμ. στον συνδυασμένο κύκλο.
Το κορυφαίο επίπεδο προσωποποίησης -πραγματικά «all inclusive»- είναι ο κόσμος των Abarth Specialties. Στο Παρίσι αντιπροσωπεύεται από την έκδοση 695 Maserati Edition, μια έκδοση που επικεντρώνεται στη σπορτίφ αίσθηση, την κλάση και τις επιδόσεις και δημιουργήθηκε από τις Abarth και Maserati. Στο Παρίσι κάνει τη διεθνή του πρώτη εμφάνιση και αφορά μοντέλο περιορισμένης έκδοσης (499 οχήματα). Ο κινητήρας που έχει αναλάβει την κίνησή του είναι ο 1.4 Turbo T-Jet 16v που αποδίδει 180 ίππους και συνεργάζεται με ένα ημιαυτόματο κιβώτιο κατασκευασμένο από την Abarth Competizione, που έχει και χειριστήρια αλλαγών στο τιμόνι.
|
Tags: ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ
|
|
περισσότερα νέα & άρθρα »
|
|
|
| ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ - Τελευταία νέα |
|
|
Πρώτη γεύση της ανανεωμένης BMW M5
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(14/5/2013)
Διέρρευσαν οι πρώτες φωτογραφίες της ανανεωμένης BMW M5 και σύμφωνα με αυτές διακρίνονται αρκετές αλλά μικρές αλλαγές, αισθητικού –κυρίως- περιεχομένου.
|
|
|
|
Και επίσημα το νέο Peugeot 308
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(13/5/2013)
Το νέο Peugeot 308 αποκαλύπτεται και είναι εντελώς διαφορετικό σε σύγκριση με το υπάρχον μοντέλο, καθώς έχει εξελιχθεί πάνω στην καινούργια και πιο ελαφριά πλατφόρμα EMP2.
|
|
|
|
Teaser-φωτογραφίες από το TwinRun
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(29/4/2013)
Η Renault δημοσίευσε τις πρώτες φωτογραφίες - teaser για ένα νέο πρωτότυπο μοντέλο, που θα αποκαλυφθεί στο GP του Μονακό στις 24 Μαΐου.
|
|
|
|
Nέο VW CrossBlue Coupe
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(19/4/2013)
H γερμανική φίρμα θα παρουσιάσει στην έκθεση της Σαγκάης το VW CrossBlue Coupe, που θα αποτελέσει πιθανότητα τη βάση για ένα μεγάλο SUV με χαρακτηριστικά από κουπέ.
|
|
|
|
Volvo S60 Polestar των 350 ίππων
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(18/4/2013)
Η Volvo αποκάλυψε επίσημα, μία μέρα πριν την έκθεση αυτοκινήτου στη Σαγκάη, ένα από τα ισχυρότερα «χαρτιά» της, που είναι το S60 Polestar των 350 ίππων.
|
|
|
|
Η επετειακή Lamborghini Aventador
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(18/4/2013)
Mε αφορμή την επέτειο για τα 50 χρόνια της, η Lamborghini θα παρουσιάσει στην έκθεση της Σαγκάης μια επετειακή έκδοση της Aventador, με την ονομασία LP720-4 50 Anniversario.
|
|
|
|
Πρεμιέρα για τη Mercedes GLA
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(17/4/2013)
Το πρώτο μικρομεσαίο SUV της γερμανικής φίρμας θα κάνει το ντεμπούτο του στη έκθεση της Σαγκάης, έχοντας σαν κύριο χαρακτηριστικό του την αρκετά αιχμηρή σχεδίαση.
|
|
|
|
Ανανέωση για τη Renault Laguna
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(16/4/2013)
Tις φωτογραφίες της ανανεωμένης Laguna έδωσε στη δημοσιότητα η γαλλική φίρμα, η οποία εκτός από τις αισθητικές επεμβάσεις εφοδιάζεται και με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη EDC.
|
|
|
|
Nέο crossover από την MG
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(12/4/2013)
Το MG CS είναι ένα νέο πρωτότυπο crossover που θα παρουσιάσει η εταιρεία στην έκθεση της Σαγκάης την επόμενη εβδομάδα, με το οποίο θα επιχειρήσει να μπει και πάλι στο προσκήνιο.
|
|
|
|
Ιδού το πρωτότυπο Citroen DS Wild Rubis!
ΠΡΩΤΕΣ ΦΩΤΟ:
(11/4/2013)
Το φως της δημοσιότητας είδαν και επίσημα οι πρώτες φωτογραφίες του Citroën DS Wild Rubis Concept, το οποίο θα παρουσιαστεί στην επερχόμενη έκθεση της Σαγκάης.
|
|
|
|

|
 |
Πείτε μας τη γνώμη σας |
|
|
|

|
AUTO PAGES ΧΡΗΣΙΜΑ ΓΙΑ:
Καινούργιο αυτοκίνητο
Μεταχειρισμένο
Εταιρείες - Πού - Πώς
Πρόγραμμα - Δίκτυο
Πού; - Πώς;
Εταιρείες - Μοντέλα
Αισθητική - Μηχανική
After Sales -Πού; -Πώς;
Αντιπρόσωποι - Προϊόντα
Εταιρείες - Εμπορίες
Ανα μάρκα - Περιοχή
Ανα Περιοχή
Ενοικιάσεις auto moto
|