Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του πρωτότυπου Α9, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του πρωτότυπου Α9, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles.

1η γεύση του Audi A9

4.760 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2014)

Το Νοέμβριο στο Los Angeles, θα παρουσιαστεί πλήρως το Audi A9 concept, από το οποίο θα προκύψει τo 2017 η ναυαρχίδα της Audi, ενώ ετοιμάζεται και το S9 των 600+ ίππων.

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη προωθητική εικόνα του πρωτότυπου Α9, το οποίο θα κάνει ντεμπούτο στις 18 Νοεμβρίου στην έκθεση του Los Angeles. Επειδή, όμως, είναι λίγα αυτά που μπορεί να καταλάβει κανείς από την επίσημη φωτογραφία, απευθυνθήκαμε στον «κατάσκοπό» μας, ο οποίος μας ετοίμασε μια ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της επερχόμενης ναυαρχίδας της Audi.Το Audi A9 concept θα αποτελέσει κάτι σαν προπομπό της σχεδιαστικής «γλώσσας» της εταιρείας που θα ακολουθηθεί στα επόμενά της μοντέλα, ενώ θα μας δώσει μια ξεκάθαρη εικόνα του μοντέλου παραγωγής, το οποίο αναμένεται να κάνει ντεμπούτο μέσα στο 2017. Αποτελεί τον καρπό εργασίας του κέντρου σχεδίασης του Ingolstadt, στο οποίο επικεφαλής είναι ο αρχι-σχεδιαστής της φίρμας, κος Marc Lichte, ο οποίος έφτιαξε και το νέο Volkswagen Passat.Οι πληροφορίες θέλουν το επερχόμενο Audi A9 να πατάει στην πλατφόρμα MLB Evo του Ομίλου, με το μήκος του να υπερβαίνει τα πέντε μέτρα. Όπως φαίνεται και στην αποκλειστική μας φωτογραφία, θα διαθέτει ένα 4θύρο-κουπέ αμάξωμα, ενώ θα αναμένεται να φέρει αλουμινένιο αμάξωμα, φωτιστικά σώματα τεχνολογίας laser και μία ενιαία γρίλια στην εμπρόσθια μάσκα. Θα υπάρξει πιθανότατα και «καυτή» έκδοση S9, η οποία θα φέρει ένα 4λιτρο twin-turbo V8 σύνολο, απόδοσης άνω των 600 ίππων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto