Δυο εκατομμύρια Defender έχει κατασκευάσει η Land Rover από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, τον Απρίλιο του 1948.

Δυο εκατομμύρια Defender έχει κατασκευάσει η Land Rover από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, τον Απρίλιο του 1948.

2 εκατ. Defender

1.303 Επισκέψεις στο άρθρο (1/12/2015)

Δυο εκατομμύρια Defender έχει κατασκευάσει η Land Rover από τότε που ξεκίνησε η παραγωγή του, τον Απρίλιο του 1948. Το νούμερο 2.000.000, δημοπρατείται στον οίκο Bonhams.

Για να το γιορτάσει αυτό η Land Rover, μας παρουσιάζει ένα μοναδικό μοντέλο, το οποίο βασίζεται στο Defender 90 και το οποίο όλο έχει συναρμολογηθεί στο χέρι στο Solihull της Αγγλίας.Το συλλεκτικό αυτό Defender είναι βαμμένο με δυο χρωματικούς τόνους, (Indus Silver και Santorini Black), ενώ όμορφες είναι και οι ζάντες αλουμινίου με το γυαλιστερό μαύρο χρώμα τους.Εξαιρετική έμπνευση, η οποία αποτελεί και φόρο τιμής στο πρώτο Land Rover είναι ο χάρτης του Red Wharf Bay, το μέρος όπου το σχέδιο του μοντέλου χαράχτηκε στην άμμο, που βρίσκεται στο αλουμινένιο φτερό του μοντέλου.Το εσωτερικό είναι ντυμένο με δέρμα, ενώ στα προσκέφαλα των καθισμάτων είναι ραμμένος ο χάρτης του Red Wharf Bay. Κάτω από το κάθισμα του οδηγού έχει τοποθετηθεί μια αλουμινένια πλακέτα, η οποία έχει τις υπογραφές όλων όσων συμμετείχαν στην κατασκευή του μοντέλου. 
Από εκεί και έπειτα δεν υπάρχει κάποια άλλη μηχανική μετατροπή, με το Defender να κινείται από τον εργοστασιακό κινητήρα πετρελαίου των 2,2 λίτρων και 130 ίππων, με την δύναμη να περνάει και στους 4 τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου 5ταχυτου κιβωτίου.Αυτό το μοναδικό Defender με τον αριθμό 2.000.000 θα δημοπρατηθεί από τον οίκο Bonhams στο Λονδίνο στις 16 Δεκεμβρίου. Τα έσοδα θα διατεθούν στο ίδρυμα Born Free, το οποίο παλεύει για την εξάλειψη των ζωολογικών κήπων και την προστασία της άγριας ζωής, αλλά και στη Διεθνή Ομοσπονδία του Ερυθρού Σταυρού. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
skoda