Έντονη είναι η φημολογία που θέλει κάποιους αγώνες να βγαίνουν από το πρόγραμμα των Grand Prix.

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει κάποιους αγώνες να βγαίνουν από το πρόγραμμα των Grand Prix.

Ένας αγώνας περισσότερος στην F1 το 2018

3.186 Επισκέψεις στο άρθρο (25/5/2017)

O Chase Carey ανακοίνωσε με δηλώσεις του ότι το επόμενο Πρωτάθλημα F1 θα έχει 21 Grand Prix. Ποια προβλήματα πρέπει να αντιμετωπιστούν;

O διευθύνων σύμβουλος της Formula 1, κ. Chase Carey ανακοίνωσε ότι στο επόμενο πρωτάθλημα της F1 θα υπάρχουν 21 αγώνες, ένας μόλις περισσότερος από το φετινό καλεντάρι.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Τα ακριβή του λόγια ήταν: «Θα είναι 21 οι αγώνες του χρόνου. Η λίστα των τοποθεσιών που ενδιαφέρονται γεμίζει ολόκληρη σελίδα. Η προτεραιότητα μας είναι να κάνουμε 21 καλά οργανωμένους αγώνες». Η δήλωση αυτή έρχεται σε αντιπαράθεση με την πρόθεση των νέων ιδιοκτητών της Liberty Media που θέλουν το πρωτάθλημα να αποτελείται από συνολικά 25 Grand Prix.
 
O ίδιος συμπλήρωσε: «Έχουμε πέντε ή έξι πόλεις στις ΗΠΑ που ενδιαφέρονται. Δεν είναι όμως αρκετό να υπογράψεις συμβόλαιο και να τους πεις ``τα λέμε του χρόνου``. Πρέπει να δίνεις περισσότερα. Πρέπει να συζητάς με τους διοργανωτές που έχουν πρόβλημα αλλά βέβαια, δεν έχουμε στο πλάνο μας να αναδιαπραγματευτούμε τις συμφωνίες που έχουμε κάνει. Το προϊόν μας έχει συγκεκριμένη αξία και δεν είναι ότι δεν έχουμε εναλλακτικές λύσεις».

Έντονη είναι η φημολογία που θέλει κάποιους αγώνες να βγαίνουν από το πρόγραμμα των Grand Prix στο μέλλον μετά την παραδοχή του Ecclestone, ότι υπερχρέωσε συγκεκριμένους διοργανωτές.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
NISSAN