Η πρωτιά ανήκει στον Γάλλο Sebastien Ogier, που νίκησε τις 4 από τις 6 ειδικές και εξασφάλισε την 1η θέση της κατάταξης τη 2η μέρα του τουρνουά.

Η πρωτιά ανήκει στον Γάλλο Sebastien Ogier, που νίκησε τις 4 από τις 6 ειδικές και εξασφάλισε την 1η θέση της κατάταξης τη 2η μέρα του τουρνουά.

2η μέρα του WRC Ράλι Αυστραλίας, πρωτιά πάλι για τον Ogier

2.739 Επισκέψεις στο άρθρο (13/9/2014)

Μετά και το πέρας των 6 ειδικών διαδρομών του WRC Ράλι Αυστραλίας -που διανύει τη 2η μέρα του- στην κατάταξη προηγείται η… VW με τον Ogier να είναι 1ος, 2ος ο Latvala και 3ος ο Mikkelsen.

Μετά τις δύο πρώτες ειδικές διαδρομές σήμερα στο WRC Ράλι Αυστραλίας όπου νίκησε ο Φιλανδός Jari-Matti Latvala, η πρωτιά ανήκει στον Γάλλο Sebastien Ogier, που νίκησε τις υπόλοιπες 4 διαδρομές και εξασφάλισε την 1η θέση της κατάταξης στη 2η μέρα του τουρνουά.2ος τελικά τερμάτισε ο ομόσταυλός του Ogier, Jari-Matti Latvala και 3ος ήρθε ο Andreas Mikkelsen, επίσης μέλος της ομάδας VW. Στην 4η θέση της ημέρας κατετάγη ο Kris Meeke και όλα δείχνουν ότι θα γίνει σκληρή μάχη την τελευταία μέρα του τουρνουά με τις 6 ειδικές των 100 χλμ. συνολικά, ανάμεσα στα μέλη της VW για την πρωτιά του ράλι, χωρίς όμως να μπορούμε να αποκλείσουμε και τις εκπλήξεις.Η κατάταξη της 2ης μέρας του WRC Ράλι Αυστραλίας είναι η εξής: 1 OGIER SebastienVolkswagen Polo R WRC 2 LATVALA Jari-MattiVolkswagen Polo R WRC 3 MIKKELSEN AndreasVolkswagen Polo R WRC 4 MEEKE KrisCitroën DS3 WRC 5 HIRVONEN MikkoFord Fiesta RS WRC 6 OSTBERG MadsCitroën DS3 WRC 7 PADDON HaydenHyundai i20 WRC 8 NEUVILLE ThierryHyundai i20 WRC 9 EVANS ElfynFord Fiesta RS WRC 10 KUBICA RobertFord Fiesta RS WRC Για αύριο Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου είναι προγραμματισμένες οι εξής ειδικές διαδρομές:SS15 Shipmans 1SS16 Bucca 1SS17 Wedding Bells 1SS18 Shipmans 2SS19 Bucca 2SS20 Wedding Bells 2 [Power Stage]

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center