Τρεις διαφορετικές προτάσεις, που όμως καταλήγουν στο ίδιο σημείο: προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Τρεις διαφορετικές προτάσεις, που όμως καταλήγουν στο ίδιο σημείο: προσφέρουν ανεμπόδιστη θέα στον ουρανό.

3 Cabrio προτάσεις για το καλοκαίρι

25.247 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2014)

Ήλιος, θάλασσα, χαλαρή διάθεση και ιδού 3 κάμπριο με ξεχωριστή αύρα, τα οποία απευθύνονται μεν σε διαφορετικά βαλάντια, προσφέρουν όμως την ίδια, ανοικτή απόλαυση του γαλάζιου ελληνικού ουρανού…

Fiat 500C 0,9 TwinAir Dualogic
+ Σχεδίαση αμαξώματος και εσωτερικού, Οδική συμπεριφορά, Λειτουργία κιβωτίου, Μηδενικά τέλη
- Απουσία ESP στο βασικό εξοπλισμό, Χώροι, Κραδασμοί κινητήρα
Audi A3 Cabrio 1,4 TFSI
+ Εικόνα, Ποιότητα, Στιβαρότητα, Κινητήρας, Ανεση, Οδική συμπεριφορά
Ορατότητα προς τα πίσω με κλειστή κουκούλα
VW Beetle Cabrio 1,2 TSI
+ Σχεδίαση, Χώροι, Ανεση ανάρτησης
- Φινίρισμα, Κατανάλωση
Τα κάμπριο είναι πάντοτε συνυφασμένα με το καλοκαίρι, τον ήλιο και τις χαλαρές, «ανοικτές» βόλτες τα δροσερά απογεύματα της άνοιξης ή τα ζεστά βράδια του καλοκαιριού. Στη χώρα μας, τα αυτοκίνητα του είδους δεν θα μπορούσαν να βρουν καλύτερο πεδίο δράσης, αφού κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε μια βόλτα με ένα κάμπριο δίπλα σε κάποια από τις καταγάλανες θάλασσές μας… Εμείς, επιλέξαμε 3 από τα νεότερα cabrio που έχουμε υποδεχθεί στην ελληνική αγορά και τα βάζουμε στο πεδίο των αναλύσεών μας για να δούμε πόση απόλαυση μπορεί να προσφέρει το καθένα.
Γοητεύουν…
Σχεδιαστικά, τα 3 cabrio του θέματός μας, προσφέρουν το κάθε ένα με τον δικό του τρόπο, μια ιδιαίτερη γοητεία. Από τη μια, το Fiat 500C, βασιζόμενο πάνω στις ρετρο-μοντέρνες γραμμές του Fiat 500, είναι ένα μοντέλο που κλέβει τις καρδιές και μιλάει άμεσα στο συναίσθημα του ιδιοκτήτη του. Η οροφή του, μπορεί να μην ανοίγει μαζί με τα πλαϊνά τόξα, ωστόσο παραμένει αναλλοίωτη η ανοικτή απόλαυση που αυτό προσφέρει. Συμβουλή μας είναι να το προτιμήσετε με κάποιο από τα πιο χρωματιστά αμαξώματά του και να το συνοδεύσετε με μια οροφή αντίστοιχης χρωματικής επιλογής (μπεζ, κόκκινο ή μαύρο). 
Το VW Beetle Cabrio από την πλευρά του, βασίζεται στην πλέον σύγχρονη εκδοχή ενός αυτοκινήτου-θρύλου της αυτοκίνησης, συνδυάζοντας και εδώ το ρετρό με το μοντέρνο. Η οροφή, αποθηκεύεται, όπως και στο 500C, πάνω από το πορτ-μπαγκάζ για να μην κλέψει διαθέσιμο όγκο, ενώ είτε ανοικτό, είτε κλειστό, το Beetle Cabrio συγκεντρώνει μεγάλο αριθμό κεφαλογυρισμάτων.
Στην περίπτωση του Audi A3 Cabrio, συναντούμε μια πιο premium επιλογή, πιο εκλεπτυσμένη, αλλά και πιο δυναμική σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο. Η υφασμάτινη οροφή αποθηκεύεται ηλεκτρικά μέσα στο πορτ-μπαγκάζ, ενώ όταν είναι κλειστή, παρέχει ηχομόνωση εφάμιλλη του κλειστού Audi A3.
Εξοπλισμός-τιμή: Πλούσια τα ελέη
Τιμολογιακά, τα τρία κάμπριο του θέματός μας απευθύνονται σε διαφορετικά βαλάντια. Πρώτα, το Fiat 500C 0,9 TwinAir στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο Dualogic κοστίζει 18.150 ευρώ και 17.100 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο. Έπειτα, το VW Beetle Cabrio 1,2 TSI ανεβαίνει στα 22.250 ευρώ, ενώ το Audi A3 Cabrio έχει κόστος 28.540, τονίζοντας τον premium χαρακτήρα του. Κοινός τόπος και των τριών, αποτελεί η εξοπλιστική τους πληρότητα, με μόνο την απουσία του ESP στο 500C (χρεώνεται 350 ευρώ) να ξενίζει.

Το Fiat 500C 0,9 TwinAir στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο Dualogic κοστίζει 18.150 ευρώ και 17.100 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο.

Το Fiat 500C 0,9 TwinAir στην έκδοση με το αυτόματο κιβώτιο Dualogic κοστίζει 18.150 ευρώ και 17.100 ευρώ με μηχανικό κιβώτιο.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto