Μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκίνητο σας στην Auto Marin διαλέγοντας από 700 μεταχειρισμένα από όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και με δωρεάν 3 χρόνια service.
8 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μπορείτε να αγοράσετε το αυτοκίνητο σας στην Auto Marin διαλέγοντας από 700 μεταχειρισμένα από όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς και με δωρεάν 3 χρόνια service.

700 επιλογές μεταχειρισμένων από την Auto Marin

134.624 Επισκέψεις στο άρθρο (23/3/2015)

Η Auto Marin διαθέτει 3 σημεία πωλήσεων με 700 επιλογές σε μεταχειρισμένα, ενώ προσφέρει με την αγορά του οχήματος και 3 έτη δωρεάν service.

Η Auto Marin δίνει έμφαση στα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα, ενώ οι άνθρωποι της εταιρείας επισημαίνουν ότι μπορείτε να αγοράσετε το επόμενο σας αυτοκίνητο μέσα από μια πλούσια γκάμα μεταχειρισμένων οχημάτων που ξεπερνούν τα 700 αυτοκίνητα από όλες τις μάρκες και τα μοντέλα της ελληνικής αγοράς. Μάλιστα, η εταιρεία διαθέτει 3 καταστήματα στα οποία το εξειδικευμένο προσωπικό θα σας βοηθήσει να επιλέξετε το αυτοκίνητο που ταιριάζει στις ανάγκες σας, αποφεύγωντας τις παγίδες και τις... κακοτοπιές. Επίσης, στην Auto Marin δεσμεύονται ότι το μεταχειρισμένο μοντέλο που θα αγοράσετε από την εταιρεία είναι ελεγμένο σε 96 σημεία, γιΆ αυτό και είναι σε θέση να σας παραδώσουν μαζί με το κλειδί του νέου αυτοκινήτου σας και 4πλη γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας για 36 μήνες. 
Επιπλέον, θα πρέπει να γνωρίζετε ότι με κάθε αγορά μεταχειρισμένου από την Auto Marin, η εταιρεία σας προσφέρει Δωρεάν 3 χρόνια Service σε εργασία και ανταλλακτικά στις σύγχρονες εγκαταστάσεις της, καθώς όλες οι υπηρεσίες της εταιρείας είναι πιστοποιημένες με ISO.Παράλληλα, αξίζει να σημειωθεί ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στον Αγιο Στέφανο πληρούν τις σύγχρονες προδιαγραφές εξοικονόμησης ενέργειας και ανακύκλωσης υλικών, ώστε να μην επιβαρύνεται το περιβάλλον. Σημειωτέον ότι στο Ελληνικό λειτουργούν και οι νέες εγκαταστάσεις της εταιρείας με ολοκληρωμένο συνεργείο service.
Να επισημανθεί ότι το δωρεάν service στην Auto Marin περιλαμβάνει:Αλλαγή λαδιώνΦίλτρο ΛαδιούΦίλτρο βενζίνηςΦίλτρο αέροςΓενικό έλεγχοΈλεγχο υαλοκαθαριστήρων και συστημάτων πλυστικήςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβασΈλεγχο ηλεκτρολογικού συστήματοςΈλεγχο κινητήρα (οπτικά) και εξαρτημάτων αυτοκινήτουΈλεγχο κιβωτίου και μετάδοσης κίνησηςΈλεγχο ιμάντωνΈλεγχο κάτω μέρου οχήματοςΈλεγχο εμπρόσθιου, οπίσθιου συστήματος και ανοχώνΈλεγχο συστήματος εξάτμισης και σύσφιξηςΈλεγχο αυτοδίαγνωσηςΈλεγχο συστήματος πέδησηςΈλεγχο φρένωνΈλεγχο συσφίξεων και λίπανσης αμαξώματοςΈλεγχο ψύξηςΜέτρηση μπαταρίαςΈλεγχο φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικούΛίπανση μεντεσέδων πόρταςΤο Λιπαντικό service περιλαμβάνει:Αλλαγή λαδιώνΦίλτρο ΛαδιούΔιαγνωστικό ΈλεγχοΈλεγχο υαλοκαθαριστήρων και συστημάτων πλυστικήςΈλεγχο συστήματος πέδησηςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβαςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβαςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβαςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβαςΈλεγχο ελαστικών και ρεζέρβαςΈλεγχο αναρτήσεωνΈλεγχο εμπρόσθιου και οπίσθιου συστήματοςΈλεγχο φρένωνΈλεγχο μπαταρίαςΈλεγχο φωτισμού εσωτερικού και εξωτερικούΈλεγχο αερόσακωνΛίπανση μεντεσέδων πόρταςΈλεγχο ιμάντωνΈλεγχο συστήματος ψύξηςΓια περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στα τρία καταστήματα της Auto Marin:ΑΓΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣΜεταχειρισμένα | Service | ΑσφάλειεςΤηλεφωνικό κέντρο: 210 6219600Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 95, ΒΟΥΛΑΜεταχειρισμένα | ΑσφάλειεςΤηλεφωνικό κέντρο: 210 9612100Λ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣAUTO MARIN VW: Λ. Αλεξάνδρας 109Μεταχειρισμένα: Λ. Αλεξάνδρας 105Service-VW-Audi: Λ. Αλεξάνδρας 75Ασφάλειες: Λ. Αλεξάνδρας 97Καύσιμα BP: Λ. Αλεξάνδρας 97Τηλεφωνικό κέντρο: 210 6410701Ή στον νέο χώρο της Auto Marin για service:Λ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 606, ΕΛΛΗΝΙΚΟServiceΤηλεφωνικό κέντρο: 210 9911100FAX: 210 9930441

Η Auto Marin δίνει έμφαση στα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Η Auto Marin δίνει έμφαση στα ποιοτικά μεταχειρισμένα αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center