Ο νέος επικεφαλής της Jaguar, Adrian Hallmark, δήλωσε ότι μέχρι το 2018 η εταιρεία θα λανσάρει 4 νέα μοντέλα για να «εισβάλλει» δυναμικά στην premium κατηγορία αυτοκινήτων (εδώ εικονίζεται το C-X17 co
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ο νέος επικεφαλής της Jaguar, Adrian Hallmark, δήλωσε ότι μέχρι το 2018 η εταιρεία θα λανσάρει 4 νέα μοντέλα για να «εισβάλλει» δυναμικά στην premium κατηγορία αυτοκινήτων (εδώ εικονίζεται το C-X17 concept).

4 νέα μοντέλα από την Jaguar μέχρι το 2018

6.171 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2013)

Ο νέος επικεφαλής της Jaguar, Adrian Hallmark, δήλωσε ότι μέχρι το 2018 η εταιρεία θα λανσάρει 4 νέα μοντέλα -συγκεκριμένα ένα sedan, ένα compact SUV, ένα coupe και ένα hatchback, τα οποία θα πατάνε στην ίδια πλατφόρμα.

Το καινούργιο αφεντικό της αγγλικής φίρμας, Adrian Hallmark, έθεσε τους νέους στόχους της εταιρείας, καθορίζοντας ότι μέχρι το 2018 θα λανσαριστούν τέσσερα νέα μοντέλα, ενώ θα παρουσιαστούν επίσημα σε κάποιο Σαλόνι (ως πρωτότυπα) το 2015.Πιο συγκεκριμένα, ο Hallmark τόνισε ότι με 60.000 μονάδες που πουλά τώρα ετησίως η Jaguar δεν μπορεί να είναι βιώσιμη, γι αυτό θα πρέπει με κάθε τρόπο να αυξηθούν οι πωλήσεις. Επίσης, επεσήμανε ότι η εταιρεία πρέπει να «εισβάλλει» δυναμικά στο… παιχνίδι του ανταγωνισμού της premium κατηγορίας για να πετύχει τους στόχους της. Μάλιστα, χαρακτήρισε τα 4 νέα μοντέλα «ξεχωριστά, εντυπωσιακά και πλήρως εξοπλισμένα για να ανταγωνιστούν τα μοντέλα της premium κατηγορίας».Παράλληλα, διευκρίνισε ότι τα εν λόγω μοντέλα θα βασιστούν σε μια νέα πλατφόρμα αλουμινίου. Το sedan μοντέλο με την κωδική ονομασία X760 είναι ο πρώτος στόχος, ενώ μετά θα επικεντρωθούν σε ένα μικρότερο (από το C-X17 concept) SUV, το οποίο αναμένεται, όταν βγει στην παραγωγή να πουλά 50.000 μονάδες ετησίως.Τέλος, το πλάνο της εταιρείας ολοκληρώνεται και με δύο «άλλες παραλλαγές», ένα coupe και ένα hatchback.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto