Μια μοναδική Corvette με 4 πόρτες.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Μια μοναδική Corvette με 4 πόρτες.

4πορτη Corvette προς πώληση

2.858 Επισκέψεις στο άρθρο (14/2/2017)

Μια μοναδική Corvette με 4 πόρτες πωλείται στις ΗΠΑ, με την τιμή της να αναμένεται να φτάσει 6ψήφιο νούμερο.

Εάν ψάχνετε για αυτοκίνητα που κατέχουν ελάχιστοι, , τότε αυτή η τετράπορτη Corvette America του 1979 προς πώληση, μία από τις 6 που υπάρχουν, αξίζει την προσοχή σας.

Μπορεί να μην είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά έχει διανύσει μόλις 55.000 μίλια.

Μπορεί να μην είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά έχει διανύσει μόλις 55.000 μίλια.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Μπορεί να μην είναι σε άριστη κατάσταση, αλλά αυτή η Corvette με τον 5,8 λίτρων V8 κινητήρα, έχει διανύσει μόλις 55.000 μίλια (κάτι λιγότερο από 90 χιλιάδες χιλιόμετρα). Η ιδιαίτερη κατασκευή της, απαίτησε το κόψιμο δύο αυτοκινήτων και την επιμήκυνση του μεταξονίου κατά 30 ίντσες (76,2 εκατοστά).

Ένα αρκετά ιδιαίτερο χαρακτηριστικό αποτελεί ο πίνακας πληκτρολόγησης που βρίσκεται στην κολώνα του οδηγού, που χρησιμεύει για να πληκτρολογείται ένας κωδικός ώστε να ανοίξουν οι πόρτες, καθώς δεν υπάρχουν εξωτερικές χειρολαβές. Μοιάζει αρκετά περίεργο παρότι απαραίτητο, καθώς μοιάζει περισσότερο σας αποτυχημένος τρόπος προστασίας.Κάτι άλλο που αξίζει να προσέξει κανείς, είναι τα πίσω παράθυρα, που ανοίγουν όπως και τα μπροστά, δανειζόμενα από το μοντέλο του 1982. Η αξία του αυτοκινήτου πίσω στο 1996 υπολογιζόταν από εκτιμητή στις 48 χιλιάδες δολάρια.

Ο πωλητής της λέει πως οι περισσότερες 4πορτες Corvette που φτιάχτηκαν στην California, έχουν είτε καταστραφεί σε ατυχήματα, είτε καταλειφθεί, κάτι που καθιστά το συγκεκριμένο όχημα ακόμα πιο πολύτιμο.

Τέλος, μια παρόμοια Corvette πουλήθηκε πριν 5 χρόνια για ούτε λίγο ούτε πολύ 500.000 δολάρια, ενώ μια άλλη πριν 6 μήνες, «έπιασε» τις 300.000 δολάρια. Καταλαβαίνουμε λοιπόν ότι ο ιδιοκτήτης της συγκεκριμένης πρέπει να περιμένει ένα τουλάχιστον 6ψήφιο ποσό.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw