5 χρυσοί κανόνες όταν ταξιδεύεις με κατοικίδιο

5 χρυσοί κανόνες όταν ταξιδεύεις με κατοικίδιο

13.214 Επισκέψεις στο άρθρο

Αφού εσύ ζαλίζεσαι και κουράζεσαι σε ένα μακρινό ταξίδι, γιατί να μην συμβαίνει το ίδιο και στον τετράποδο σύντροφό σου; Δείτε παρακάτω μερικά μυστικά για να κάνετε το ταξίδι πιο εύκολο για αυτόν και ασφαλές για εσάς.

Έχεις ετοιμάσει νερά και σνακς, έχεις φορέσει τα άνετα σου ρούχα, έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ, έχεις βάλει στην τσάντα πλάτης όλα τα μικροπράγματα που θα σου χρειαστούν και είσαι έτοιμος για ένα μεγάλο ταξίδι. Με λίγα λόγια έχεις προετοιμαστεί καλά, ώστε ακόμη και σε κάποιο απρόοπτο συμβάν, να μην τρέχεις… Ε, το ίδιο λοιπόν, και πιο ευλαβικά μάλιστα, πρέπει να κάνεις όταν ταξιδεύεις με το αγαπημένο σου κατοικίδιο. Να είσαι προετοιμασμένος, αλλά και να έχεις προετοιμάσει το ίδιο, ώστε το ταξίδι σας να είναι απολαυστικό, αλλά και ασφαλές. Έρευνες, άλλωστε, λένε, ότι ανήσυχα ζώα που νιαουρίζουν, γαβγίζουν κτλ. στη διάρκεια ενός ταξιδιού αποσπούν τη προσοχή του οδηγού με αποτέλεσμα οι πιθανότητες ατυχήματος να μεγαλώνουν. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Παρακάτω, λοιπόν, θα βρεις μερικές συμβουλές που θα κάνουν κάθε διαδρομή μαζί του, κοντινή ή μακρινή, πιο άνετη και ασφαλή.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto