Για να πετυχαίνεις διάνα και να μην χτυπάς μετά το κεφάλι σου στον τοίχο, δες τώρα πέντε πράγματα που πολλοί δεν ξέρουν και πρέπει να γνωρίζεις για να αγοράσεις καινούργιο αυτοκίνητο! Εσύ τα ήξερες όλα;

5 μυστικά πριν αγοράσεις καινούργιο

64.662 Επισκέψεις στο άρθρο

Διάβασε τώρα 5 βασικά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να αποφασίσεις τι αυτοκίνητο να πάρεις, με βάση τις ανάγκες και τις δυνατότητές σου. Πόσα από αυτά γνώριζες;

Ευχάριστος πονοκέφαλος. Έτσι το λένε οι προπονητές ποδοσφαίρου, όταν έχουν όλους τους παίχτες τους διαθέσιμους και δεν ξέρουν ποιον να πρωτοβάλουν. Αυτό ακριβώς σε πιάνει και πριν αγοράσεις ένα καινούριο αυτοκίνητο. Γιατί αφενός οι προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες είναι πολλές και εξαιρετικές, αφετέρου οι διαφορές κρίνονται στη λεπτομέρεια. Και φυσικά μη ξεχνάμε τα χρήματα. Μέχρι πόσα, δηλαδή, μπορείς να δώσεις, ή -πιο σημαντικό- με ποιο τρόπο θα πιάσουν αυτά περισσότερο τόπο. Παρακάτω λοιπόν παρουσιάζουμε και αναλύουμε 5 βασικά πράγματα που πρέπει να κάνετε ώστε να αγοράσετε το καλύτερο αυτοκίνητο για εσάς.
 
Προσοχή στην ασφάλιση
Εάν αποκτήσετε το νέο σας αυτοκίνητο μέσω χρηματοδότησης, τότε έχετε υπόψη σας ότι  η τράπεζα θα απαιτήσει συγκεκριμένους όρους για την ασφάλισή του και ενδέχεται να μη δεχτεί απλά ένα βασικό πακέτο κάλυψης.
 
CO2 και τέλη κυκλοφορίας
Πριν επιλέξετε το καινούργιο σας αυτοκίνητο, δώστε προσοχή στις εκπομπές CO2 του. Βάση αυτών, θα πληρώνετε από εδώ και πέρα τα τέλη κυκλοφορίας. Αναλυτικά θα τα βρείτε στους πίνακες του περιοδικού.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

Toyota
moto