Ο πωλητής ενδέχεται να μην σας δώσει αμέσως την «καλύτερη» προσφορά για το αυτοκίνητο ή μπορεί να έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει κάποια εξοπλιστικά δώρα.

Στην αγορά μπορείτε να βρείτε πολύ σημαντικές προσφορές και εκπτώσεις για την αγορά καινούργιου αυτοκινήτου. Οι πιο συμφέρουσες εξ αυτών φιλοξενούνται στο περιοδικό μας.

Χρηματοδοτικά και εκπτώσεις

64.661 Επισκέψεις στο άρθρο

Σήμερα στην αγορά αυτοκινήτου, μπορεί κανείς να βρει τις μεγαλύτερες εκπτώσεις και προσφορές από κάθε άλλη φορά. Είναι λοιπόν πολύ σημαντικό για τον αγοραστή να είναι ενημερωμένος ως προς τις διαθέσιμες χρηματοδοτήσεις, τους όρους τους και το επιτόκιο, όπως επίσης και για το σε ποια μοντέλα υπάρχουν σήμερα εκπτώσεις και προσφορές. Οι συμβουλές μας σε αυτό το κομμάτι είναι:
- Βρείτε τις καλύτερες εκπτώσεις μέσα από τους πίνακες και τα αγοραστικά θέματα του AutoΤρίτη.
- Μην παρασύρεστε μόνο από το είδος ή το ποσόν της προσφοράς. Προσέξτε την χρηματοδότηση με την οποία αυτή συνδυάζεται Ζητήστε το ακριβές ποσόν της δόσης, που βγαίνει κάθε μήνα με βάση τη χρηματοδότηση που επιλέξατε. Η συνήθης πρακτική είναι να σας δίδεται γραπτώς η προσφορά.
- Κάντε παζάρια! Ο πωλητής ενδέχεται να μην σας δώσει αμέσως την καλύτερη προσφορά για το αυτοκίνητο ή μπορεί να έχει την ευχέρεια να σας προσφέρει κάποια εξοπλιστικά δώρα.
- Εάν μπερδευτείτε με την πολυπλοκότητα των δόσεων και των αριθμών, ζητήστε μια πλήρη εξήγηση. Οι πωλητές είναι πρόθυμοι να σας βοηθήσουν
Επίσης διαβάστε το αφιέρωμα που βρίσκεται σε αυτό το τεύχος σχετικά με τα χρηματοδοτικά προγράμματα των best-sellers μοντέλων της αγοράς.

ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΑ

PEIRAIOS LEASING
test center