Η πιο αποδοτική λύση για την αναβάθμιση της «εικόνας» του αυτοκινήτου, είναι η επαναφορά του χρώματός του, για την οποία θα πρέπει να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο φανοβαφείο.

Παρεμβάσεις που κάνουν τη διαφορά

190.814 Επισκέψεις στο άρθρο

Για να μη δείχνει λοιπόν, το αυτοκίνητό σας παλιό και ταλαιπωρημένο, μπορείτε εύκολα και οικονομικά, με μία σειρά από ουσιαστικές παρεμβάσεις να το κάνετε να φαίνεται και πάλι σαν καινούργιο. Το πλύσιμό του με τα σωστά υλικά και προϊόντα για την προστασία του χρώματος, αποτελεί πάντα το πρώτο «βήμα» και θα πρέπει να γίνεται τακτικά, ώστε η διαδικασία της συντήρησης να παραμένει πάντα σε σταθερά επίπεδα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

 
Η πιο αποδοτική λύση όμως, είναι φυσικά, η επαναφορά του χρώματός του και ο καλύτερος τρόπος για να συμβεί αυτό, είναι να απευθυνθείτε σε ένα εξειδικευμένο φανοβαφείο και να το κάνετε να γυαλίζει.
 
Το ιδανικό θα ήταν βέβαια, για να διατηρηθεί όσο περισσότερο γίνεται η λάμψη του χρώματος, να είναι αυτό σταθμευμένο σε κλειστό γκαράζ και τουλάχιστον μία φορά το χρόνο να το «περνάτε» με ειδικές αλοιφές. Μιας και αυτό δεν είναι πάντα εύκολο όμως, οι λύσεις του γυαλίσματος και του κερώματος σε ένα φανοβαφείο εμπιστοσύνης, θα πρέπει να αποτελούν την πρώτη επιλογή.
 
Κατόπιν δε, ιδιαίτερη σημασία μπορεί να δοθεί και στα φώτα, το ξεθάμπωμα των οποίων δημιουργεί αμέσως μία νέα «εικόνα», αλλά και στους εσωτερικούς χώρους, με το ταμπλό να θεωρείται ως η κύρια στόχευση.
 

ΠροηγούμενηΕπόμενη σελίδα

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το »
Σχολίασε το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Toyota
moto