6 ελαστικά διεθνών προδιαγραφών

6 ελαστικά διεθνών προδιαγραφών

5.272 Επισκέψεις στο άρθρο

Καλύπτουν τις κατηγορίες των επιβατικών, των SUV και των ημιφορτηγών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

" times="" new="" roman","serif""="">Ένα πλήρες φάσμα προϊόντων στα ελαστικά επιβατικώνοχημάτων, ελαφρών φορτηγών, βαρέων φορτηγών και λεωφορείων, διαθέτει η γκάματης εταιρείας GitiΤire, η οποία και κατατάσσεται ανάμεσαστους 10 κορυφαίους κατασκευαστές ελαστικών στον κόσμο όσον αφορά τον όγκοκαι τα έσοδα, εξάγοντας τα ελαστικά της σε περισσότερες από 100 χώρες.

Η Giti Tire, ο παγκόσμιος παραγωγός των προϊόντων GTRadial, παρακολουθεί την ποιότητα των προϊόντων σε κάθε βήμα της παραγωγικήςδιαδικασίας. Το τελευταίο βήμα πριν τα ελαστικά GT Radial φύγουν από τοεργοστάσιο, περιλαμβάνει τόσο εκπαιδευμένους επιθεωρητές, όσο και μηχανέςαυτόματου ελέγχου για την εύρεση οποιασδήποτε ατέλειας.

Ο έλεγχος δεν σταματά απλώς στην επιφάνεια τωνελαστικών. Από τα ελαστικά γίνεται δειγματοληψία και στη συνέχεια περνούν απόμηχανές Χ-ray για τον εντοπισμό κρυμμένων ατελειών ή εσωτερικών αστοχιών.Επίσης, οι μηχανικοί ελέγχου ποιότητας επιχειρούν κοψίματα στα ελαστικά καιμελετούν λεπτομέρειες του ελαστικού που επηρεάζουν την απόδοση, την οδήγηση καιτην ασφάλεια.

Κάθε ελαστικό δε, παράγεται με ένα μοναδικό κωδικόσε κάθε βήμα παραγωγής για γρήγορη ανταπόκριση σε περίπτωση που προκύψουνπροβλήματα ποιότητας.

Παρακάτω βλέπουμε 6 ελαστικά με διεθνείς προδιαγραφές ποιότητας, στιςκατηγορίες επιβατικών, SUVκαι Ημιφορτηγών.

Ελαστικά για Επιβατικά

SPORTACTIVE

Το νέο ελαστικό SportActive είναι ειδικάσχεδιασμένο για υψηλών επιδόσεων αυτοκίνητα, προσφέροντας, ακριβή χειρισμό καιαπόλυτη πρόσφυση σε υψηλές ταχύτητες, μικρότερη απόσταση φρεναρίσματοςσε βρεγμένο και σε στεγνό οδόστρωμα, καθώς επίσης και μείωση τηςυδρολίσθησης, αλλά και βέλτιστο χειρισμό σε ακραίες συνθήκες.

FE1City

ToChampiro FE1 είναι το τελευταίο ελαστικό της σειράς τουρισμού, που συνδυάζει εξαιρετικήχιλιομετρική απόδοση, αθόρυβη και ομαλή κίνηση, εξαιρετικό χειρισμό με γνώμονατην εξοικονόμηση καυσίμων. Διαθέτει σχεδιασμό με ευρεία αυλάκωση και ειδικόμείγμα γόμας του πέλματος.

CHAMPIROHPY

Το ChampiroHPYείναι ελαστικό που συνδυάζει την δυναμική και γρήγορη οδήγηση με τηνασφάλεια και την απαιτούμενη άνεση σε αυτοκίνητα μεγάλης ιπποδύναμης, ενώδιαθέτει βέλτιστη πρόσφυση σε βρεγμένο και στεγνό οδόστρωμα και χαμηλό επίπεδοθορύβου, ακόμη και σε υψηλές ταχύτητες. Από τα χαρακτηριστικά του ξεχωρίζει η ενίσχυσηστο κέντρο του πέλματος και η τεχνολογία σιλικόνης στη γόμα του.

Ελαστικά για SUV

&&&& &&&&

SAVEROSUV

Το νέο ελαστικό της σειράς τουρισμού Savero SUV διαθέτει μοντέρνο σχεδιασμόπέλματος που συνδυάζει σε ένα ελαστικό υψηλών επιδόσεων, την άνεση και τηνιδανική πρόσφυση σε στεγνό αλλά και σε βρεγμένο οδόστρωμα. Ξεχωρίζει επίσης,για την εξαιρετική σταθερότητα και την μέγιστη έλξη και πέδηση, που παρέχουνακρίβεια διεύθυνσης, αλλά και την επίτευξη χαμηλών επιπέδων θορύβου κύλισης,όπως και τη μείωση της υδρολίσθησης.

CHAMPIROHPY(SUV)

ToChampiro HPYSUVστην κατηγορία των υπέρ υψηλών επιδόσεων, συνδυάζει τον άριστο χειρισμό και τηνσταθερότητα σε υψηλές ταχύτητες, με γνώμονα την άνεση και την ασφάλεια.Διαθέτει εσωτερική πλευρά με εγκάρσιες αυλακώσεις για την βέλτιστηδιασπορά του νερού, που εμποδίζει την υδρολίσθηση, ενώ η ενισχυμένη εξωτερικήπλευρά προσφέρει βέλτιστη επαφή με το δρόμο και εξαιρετική σταθερότητα στιςστροφές.

Ελαστικά για Ημιφορτηγά

MAXMILER PRO

Το Maxmiler PRO είναι ένα νέας γενιάς ελαστικό γιαεπαγγελματικά οχήματα, το οποίο προσφέρει ανθεκτικότητα και αντοχή για βαριάχρήση σε όλες τις συνθήκες, με μεγάλη χιλιομετρική απόδοση. Διαθέτει ενισχυμένηκατασκευή περιβλήματος σκελετού, ευρύ σχεδιασμό πέλματος και σύγχρονοσχεδιασμό ελαστικού.  Από ταπλεονεκτήματά του ξεχωρίζουν επίσης, το πολύ χαμηλό επίπεδο θορύβου και η μεγάληεπιφάνεια επαφής με το έδαφος, ενώ οι επιδόσεις του επιβεβαιώνονται και από τιςεξαιρετικές βαθμολογίες σήμανσης των ελαστικών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto