Rolls-Royce Cullinan
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Rolls-Royce Cullinan

7 Pickup που πρέπει να δεις

3.426 Επισκέψεις στο άρθρο (30/5/2017)

Τι κοινό μπορεί να έχει μια Lotus Elise, μια Jaquar F-Pace και μια Rolls-Royce Cullinan; Τις Pickup εκδόσεις τους φυσικά, τι άλλο;

Για αυτούς που διαβάζοντας τον πρόλογο σάστισαν, σας λέμε πως δεν πρόκειται για δική μας φαντασία, αλλά για υπαρκτά σχέδια εφτά διάσημων μοντέλων, τα οποία έχουν μετατραπεί σε Pickup εκδόσεις.

Ford Focus RS

Ford Focus RS

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Συγκεκριμένα η Ford Transit Direct στο Ηνωμένο Βασίλειο, έδωσε στο φως της δημοσιότητας, τις ιδέες της για εφτά Pickup, που θα μπορούσαν κάλλιστα να μας απασχολήσουν στο μέλλον, με τα σχέδια να είναι άκρως ενδιαφέροντα.
Τα σχέδια βασίζονται σε υπαρκτά μοντέλα αυτοκίνητων, με το Το Lotus Elise να φαίνεται εντυπωσιακά δροσερό ως αθλητικό μίνι φορτηγό, όπως και το Lexus LC. Η Rolls Royce είναι τόσο ευχάριστη όσο και ξεκαρδιστική, όπως και η Lamborghini Urus.

H Bentley θα μπορούσαμε να πούμε πως πλησιάζει σε Pickup, όπως και το Ford Focus RS. Ωστόσο την παράσταση «κλέβει» το Jaguar F-Pace, το οποίο φαίνεται να πληροί όλες τις προδιαγραφές ενός αυτοκινήτου, που θα έκανε μεγάλο αριθμό πωλήσεων.

Εσείς ποιο θα διαλέγατε αν υπήρχαν στην παραγωγή τα συγκεκριμένα εφτά αυτοκίνητα;  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center