Η Toyota υποστηρίζει ότι από τα 7 εκατ. υβριδικά μοντέλα που έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι τώρα, το 1 εκατ. πουλήθηκε τον τελευταίο χρόνο (εικόνα Prius).
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Toyota υποστηρίζει ότι από τα 7 εκατ. υβριδικά μοντέλα που έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι τώρα, το 1 εκατ. πουλήθηκε τον τελευταίο χρόνο (εικόνα Prius).

7 εκατ. υβριδικά Toyota

2.461 Επισκέψεις στο άρθρο (21/10/2014)

Η Toyota ανακοίνωσε ότι οι αθροιστικές πωλήσεις των υβριδικών οχημάτων της ξεπέρασαν τα 7 εκατ. στα τέλη Σεπτεμβρίου σε όλες τις αγορές του κόσμου.

Η ιαπωνική εταιρεία υποστηρίζει ότι από τα 7 εκατ. υβριδικά μοντέλα που έχουν πουληθεί σε ολόκληρο τον πλανήτη μέχρι τώρα, το 1 εκατ. πουλήθηκε τον τελευταίο χρόνο, αισιοδοξώντας ότι η μαζική υιοθέτηση υβριδικών οχημάτων από τους καταναλωτές θα συμβάλλει σε ένα καθαρότερο περιβάλλον.Να σημειωθεί ότι από φέτος τον Οκτώβριο, η Toyota πουλά 27 διαφορετικά υβριδικά επιβατικά μοντέλα και ένα plug-in υβριδικό σε περισσότερες από 90 χώρες και περιοχές. Επιπλέον, από τις αρχές της φετινής χρονιάς μέχρι το τέλος του 2015, η Toyota σχεδιάζει λανσαρίσματα συνολικά 15 νέων υβριδικών οχημάτων, μεταξύ των οποίων τα «Voxy Hybrid» και «Noah Hybrid» (μόνον Ιαπωνία) που λανσαρίστηκε τον Ιανουάριο, το Lexus «NX 300h» αντίστοιχα τον Ιούλιο και το Lexus «RC 300h» που αναμένεται μέχρι το τέλος Οκτωβρίου.Επιπλέον, η Toyota υπολογίζει ότι μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου, τα υβριδικά οχήματα Toyota μείωσαν κατά 49 εκατ. τόνους σχεδόν τις εκπομπές CO2 — που κατ εξοχήν ευθύνεται για το φαινόμενο του θερμοκηπίου — συγκριτικά με τις εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα βενζινοκίνητων οχημάτων παρόμοιων διαστάσεων και επιδόσεων. Επίσης, η εταιρεία επισημαίνει ότι τα υβριδικά της οχήματα έχουν εξοικονομήσει σχεδόν 18 εκατ. kiloliters βενζίνης συγκριτικά με την κατανάλωση βενζινοκίνητων οχημάτων παρόμοιων διαστάσεων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN