4x4 Road Book σήμερα στο AutoΤρίτη
Διαβάστηκε από 5776 αναγνώστες Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/9/2009
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Μια ειδική έκδοση, για όσους θέλουν να ζήσουν την περιπέτεια που προσφέρουν τα τετρακίνητα οχήματα σε μερικές από τις ωραιότερες «εκτός δρόμου» διαδρομές της πατρίδας μας, φιλοξενεί το τεύχος 39 του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στις 29 Σεπτεμβρίου.
Οι προορισμοί έχουν επιλεχθεί, σε συνεργασία με το περιοδικό 4x4 magazine, από το σύνολο σχεδόν της Ελλάδας, καθώς περιλαμβάνουν off road διαδρομές από την Μακεδονία μέχρι την Πελοπόννησο. Αναλυτικά οι οκτώ προτάσεις σας ταξιδεύουν σε Καβάλα, Πιερία, Καλάβρυτα, Άγραφα, Δίρφη, Ναύπακτο, Κίσσαβο και Φωκίδα. Στην ειδική αυτή έκδοση περιλαμβάνονται αναλυτικοί χάρτες για όλες τις διαδρομές, για τις περισσότερες διατίθεται και κανονικό «road book», ώστε να μετακινηθείτε με ασφάλεια και να ζήσετε μερικές από τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει η οδήγηση με τετρακίνητα οχήματα σε μερικά από τα ομορφότερα τοπία της χώρας μας.
Δύσβατοι χωμάτινοι δρόμοι, πέρασμα από δάση, ποτάμια, λάσπες, ακόμη και χιόνια (ανάλογα με την εποχή) είναι μερικά από τα εμπόδια που θα σας “φτιάξουν” την μέρα και θα σας ανεβάσουν τη διάθεση.
O οδηγός έχει χρηστικό σχήμα για να κρατηθεί στο ντουλαπάκι του αυτοκινήτου σας για μελλοντικές αποδράσεις, ενώ περιλαμβάνει και προτάσεις για φαγητό και διαμονή στις περιοχές που καλύπτει.
»Σχολιάστε την είδηση

Tags: ΡΕΠΟΡΤΑΖ

περισσότερα νέα & άρθρα »
ΡΕΠΟΡΤΑΖ - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Από 1η Μαΐου τα τέλη κυκλοφορίας με τον μήνα!

To πρώτο πρατήριο υδρογόνου στην Ελλάδα θα ανοίξει μέσα στο 2024

20άρισε το μοναδικό εργοστάσιο παραγωγής της Kia στην Ευρώπη!

«Χειροπέδες» σε 63χρονο που ξάφριζε ΙΧ στο αεροδρόμιο!

Στην κυκλοφορία 42,5 χλμ. του αυτοκινητόδρομου Κεντρικής Ελλάδας

30 χιλιάρικα πρόστιμο σε βενζινάδικο για νοθευμένο diesel

«Ξηλώθηκαν» 50 υπάλληλοι της Γενικής Διεύθυνσης Μεταφορών

Ford: Η Mach-E γιορτάζει τα 60 χρόνια της Mustang στο Golden Hall

Θεσσαλονίκη: Ταξίδι στο παρελθόν χάρη σε δεκάδες αυτοκίνητα αντίκες

Σε κάθοδο οι πωλήσεις ηλεκτρικών στην Ευρώπη - Τι γίνεται στην Ελλάδα