Η Fiat προσφέρει βοήθεια στην Αϊτή

Η Fiat προσφέρει βοήθεια στην Αϊτή

(25/1/2010)

Μετά τον καταστροφικό σεισμό στην Αϊτή, ο όμιλος της Fiat έδρασε άμεσα για να βοηθήσει τον τοπικό πληθυσμό, παρέχοντας εξοπλισμό όπως επίσης τεχνική και οικονομική υποστήριξη συνολικής αξίας ενός εκατομμυρίου δολαρίων.

Σε στενή συνεργασία με τα Ηνωμένα Έθνη, το Διεθνή Ερυθρό Σταυρό και το Ίδρυμα Francesca Rava (που ασχολείται με παιδιά με ειδικές ανάγκες), οι εταιρείες του ομίλου ανταποκρίθηκαν άμεσα προσφέροντας υλική υποστήριξη και ανθρώπινο δυναμικό. Η CNH προσέφερε πέντε μονάδες κατασκευαστικού εξοπλισμού και -σε συνεργασία με κατασκευαστικές εταιρείες της Αϊτής και την IVECO, τη NEW HOLLAND και διανομείς της KOBELCO από τη Δομινικανή Δημοκρατία- δεσμεύτηκε να βοηθήσει στην επιχείρηση μέσα σε 24 ώρες από το σεισμό. Η Fiat Group Automobiles προσέφερε δύο ασθενοφόρα Fiat Fiorino και η IVECO τέσσερα Dailys μαζί με κατάλληλα εκπαιδευμένο προσωπικό.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »



Ο όμιλος πρόκειται να προσφέρει οικονομική ενίσχυση 250.000 δολαρίων και θα παραμείνει σε συνεχή επαφή με τους οργανισμούς που διαχειρίζονται την προσπάθεια ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί με αμεσότητα σε μελλοντικές ανάγκες.
Toyota
moto