BMW X3 (2017)
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

BMW X3 (2017)

BMW

85.051 Επισκέψεις στο άρθρο

BMW X3 (2017)
Σύντομα (το καλοκαίρι) η BMW θα αποκαλύψει την 3η γενιά της X3. Το μοντέλο θα πατήσει στη νέα πλατφόρμα CLAR (CLuster ARchitecture) του ομίλου, θα είναι πισωκίνητο ή τετρακίνητο, ενώ υπόσχεται να είναι έως και 100 κιλά ελαφρύτερο. Η γκάμα  των κινητήρων θα ξεκινά από τα 2 λίτρα, ενώ θα υπάρχει και plug-in έκδοση με αυτονομία 50 χιλιόμετρα. Αναφορικά με τις διαστάσεις αυτές θα βρίσκονται στα ίδια επίπεδα, ενώ αισθητικά, όπως βλέπετε, υιοθετεί αρκετά στοιχεία από την BMW X5.

BMW X3 (2017)

BMW X3 (2017)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
BMW Urban Cross (2017)
Οι πληροφορίες από την Γερμανία λένε πως μέσα στη χρονιά η BMW θα παρουσιάσει ένα νέο SUV, το Urban Cross. Όχι, δεν θα είναι ένα baby X1, αλλά κάτι πολύ κοντινό… Αυτή είναι η διαρροή τουλάχιστον. Το μήκος του θα είναι στα 4 μέτρα, το πορτ-μπαγκάζ θα έχει μέγεθος 330 λίτρα, η μετάδοση της κίνησης θα γίνεται με τους μπροστινούς τροχούς (θα πατάει στην πλατφόρμα UKL1) και η γκάμα θα περιλαμβάνει 3κύλινδρους κινητήρες ως βάση. Όσο για την τιμή; Κοντά σε αυτήν της X1.
 
BMW X4
Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στο μπροστινό μέρος. Η επόμενη γενιά της BMW X4 θα είναι πολύ δυναμική, αλλά και μυώδης στο πλάι. Αναφορικά με τα μηχανικά της μέρη, τα περισσότερα θα είναι κοινά με την Χ3, για την οποία μιλήσαμε λίγες γραμμές πιο πάνω.
 
BMW X2 (2018)
Ο φακός έχει πιάσει το Χ2 να κάνει ήδη δοκιμές στους δημόσιους δρόμους. Με καμουφλάζ βέβαια, όμως εδώ σας δείχνουμε πως θα είναι η επίσημη μορφή του. Το μοντέλο θα είναι λίγο μικρότερο σε διαστάσεις από την υπάρχουσα Χ1, όμως θα βασίζεται στην ίδια βάση, θα έχεις τους ίδιους κινητήρες και πολλά κοινά μέρη.

BMW X7 (2017)
Μέσα στην χρονιά η BMW θα μας παρουσιάσει το νέο της, κορυφαίο SUV, την X7, η οποία θα τοποθετηθεί μεταξύ της X5 και του νέου SUV της Rolls Royce. Η Χ7 θα διαφέρει αισθητικά από την X5, παρότι θα βασίζεται σε μια επιμηκυμένη πλατφόρμα της. Θα είναι 7θέσια, η γκάμα θα αποτελείται αποκλειστικά από V κινητήρες 8 και 12 κυλίνδρων, ενώ δεν θα υπάρξει κάποια υβριδική έκδοση. Επίσης, θα υπάρξει ένας νέος V8 τεσσάρων λίτρων με απόδοση στους 500 ίππους. Τώρα πως γίνεται αυτό, όταν οι κύριες αγορές στις οποίες απευθύνεται είναι οι ΗΠΑ και η Κίνα, δεν το γνωρίζουμε… 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto