Volkswagen T-Roc (2017)
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Volkswagen T-Roc (2017)

VW

85.047 Επισκέψεις στο άρθρο

Volkswagen T-Roc (2017)
Το T-Roc είναι το SUV της Volkswagen που θα εμπλουτίσει την γκάμα της προς τα κάτω. Θα είναι λίγο μεγαλύτερο από το Audi Q2 (4,2 μέτρα), αλλά μικρότερο από το Golf, ο χώρος αποσκευών θα είναι στα 412 λτ., θα πατά στην πλατφόρμα MQB, η απόσταση από το έδαφος θα είναι στα 150 περίπου χιλιοστά, η γκάμα των κινητήρων θα ξεκινάει από τα 1.000 κυβικά, ενώ μελλοντικά θα υπάρξει και ηλεκτρική έκδοση με αυτονομία στα 300 χλμ. Το μοντέλο θα είναι διαθέσιμο στα τέλη του 2017. Τέλος, όπως φαίνεται και από την κατασκοπευτική εικόνα, θα έχει άκρως επιθετική σχεδίαση.

Volkswagen Beetle SUV & SUV Cabrio (2019)

Volkswagen Beetle SUV & SUV Cabrio (2019)

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Volkswagen Beetle SUV & SUV Cabrio (2019)
Με το δεδομένο πως υπάρχει ήδη μια λίγο crossover έκδοση του Beetle, η έκδοση Dune, η φήμη -που προέρχεται από την Volkswagen- πως το 2019 θα βγάλει μια SUV πρόταση για τον σκαραβαίο της,  μας προκαλεί μικρή έκπληξη. Πόσο μάλιστα το ότι θα υπάρξει και SUV Cabrio αμάξωμα. Οψόμεθα… Τέλος, σε όλα τα παραπάνω προσθέστε πως θα υπάρχει και ηλεκτρική έκδοση. Όπως και να έχει, από τις φωτογραφίες η πρόταση φαίνεται αρκετά ενδιαφέρουσα.
 
Volkswagen Touareg (2017)
Η VW θα παρουσιάσει τη τρίτη γενιά του Touareg τον Απρίλιο στην Έκθεση της Σαγκάη, όμως η τελική μορφή είναι αυτή που βλέπετε στη διπλανή εικόνα. Το μοντέλο θα πατάει στην πλατφόρμα MLB Evo που του αφαιρεί 200 κιλά (και πάλι θα αγγίζει τους 2 τόνους!), ενώ αναφορικά με τους κινητήρες, η γκάμα θα ξεκινάει από τα 252 της Plug in έκδοσης. Αναφορικά με τις διαστάσεις, το μήκος θα αγγίξει τα 5 μέτρα και το πλάτος τα 2!

 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center