Τα σύγχρονα λιπαντικά για diesel κινητήρες βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου.

Τα σύγχρονα λιπαντικά για diesel κινητήρες βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου και αυξάνουν τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου.

Λιπαντικά για diesel: Οικονομία και προστασία

32.866 Επισκέψεις στο άρθρο (5/10/2015)

Η σωστή λίπανση θα αυξήσει το προσδόκιμο ζωής του πετρελαιοκινητήρα του αυτοκινήτου σας και θα βελτιώσει την απόδοσή του, μειώνοντας παράλληλα τα έξοδα κίνησης.

Τα λιπαντικά κινητήρων ακολούθησαν κι αυτά την εξελικτική πορεία της τεχνολογίας του αυτοκινήτου και των κινητήρων diesel. Πλέον στις μέρες μας ένα λιπαντικό δε φτάνει μόνο να καλύπτει τις τεχνολογικές απαιτήσεις των σύγχρονων κινητήρων diesel, αλλά πρέπει να συμβάλλει στην οικονομία καυσίμου και στην μείωση των εκπομπών ρύπων. Θα πρέπει επίσης να είναι τελείως συμβατό με τις τεχνολογίες των φίλτρων DPF καθώς και να «παρακολουθεί» τις εξελίξεις των προδιαγραφών καυσαερίων EURO των κινητήρων εσωτερικής καύσης. 
Για να επιτύχουν λοιπόν όλα τα παραπάνω οι κατασκευαστές λιπαντικών χρησιμοποιούν διάφορους συνδυασμούς στοιχείων και υλικών, φόρμουλες, ενώ σχετικά πρόσφατα έχει εισαχθεί η ορολογία των λιπαντικών τεχνολογίας low SAPs, με την οποία περιγράφεται η νέα γενιά λιπαντικών που περιέχει χαμηλά ποσοστά θειικής τέφρας, φωσφόρου και θείου. Αυτά τα λιπαντικά αυξάνουν με την σειρά τους τη διάρκεια ζωής του φίλτρου σωματιδίων πετρελαίου και βελτιώνουν την οικονομία καυσίμου του αυτοκινήτου. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda