Η άποψη της RainPrisk για το Tesla S

Tesla S σε χειρουργείο

2.880 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/5/2016

Είναι αρκετές οι προσπάθειες που έχουν γίνει από ανθρώπους με ζωηρή φαντασία, οι οποίοι έχουν τροποποιήσει οχήματα σε παραλλαγές που ούτε καν θα σκεπτόμασταν.

 
Αυτό το εγχείρημα που βλέπουμε στην φωτογραφία εδώ είναι ένα προϊόν φαντασίας από την RainPrisk η οποία έδωσε στο Tesla Model S την δική της εκδοχή. 

Η σχεδιάστρια εταιρία έβαλε το Tesla Model S στο χειρουργείο και κόβοντας την οροφή του εργοστασιακού μοντέλου το μετέτρεψε σε αγροτικό. 


Εν τω μεταξύ του έχει δώσει και μια πιο σπορ εικόνα έχοντας αλλάξει τις εργοστασιακές ζάντες με after market, οι οποίες είναι περισσότερων ιντσών. 
Από την φωτογραφία καταλαβαίνουμε ότι έχει πειραχτεί και η ανάρτηση του πρωτότυπου της RainPrisk μιας και δείχνει αρκετά χαμηλωμένο.

Η RainPrisk ασχολείται με τον σχεδιασμό αυτοκινήτων, μερικά από τα πρόσφατα εγχειρήματα της είναι το  BMW M3 E92, το Jaguar XJ, και ένα Skoda Fabia. Ποτέ δεν είχε ασχοληθεί με τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα για αυτό και με αυτή την προσπάθεια θέλει να μπει σε αυτό τον κόσμο.

Από την άλλη η Tesla δεν πιστεύουμε ότι ποτέ είχε σκεφτεί να προσεγγίσει αυτού του είδους την αγορά των pick up, παρόλα αυτά ποτέ δεν είναι αργά, τι λέτε και εσείς;

Tags: Tesla S, RainPrisk,