H Nissan ετοίμασε ένα ηλεκτροκίνητο Leaf για να συμμετάσχει στο φετινό Ράλι Μογγολίας. Λόγος γίνεται για το Leaf AT-EV, ένα όχημα που αν και στηρίζεται στο μοντέλο παραγωγής, έχει δεχθεί μια σειρά μετ
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

H Nissan ετοίμασε ένα ηλεκτροκίνητο Leaf για να συμμετάσχει στο φετινό Ράλι Μογγολίας. Λόγος γίνεται για το Leaf AT-EV, ένα όχημα που αν και στηρίζεται στο μοντέλο παραγωγής, έχει δεχθεί μια σειρά μετατροπών.

Αγωνιστικό Nissan Leaf

2.949 Επισκέψεις στο άρθρο (26/4/2017)

Η Nissan επιλέγει το ηλεκτρικό Leaf για να συμμετάσχει στο Ράλι Μογγολίας, διασχίζοντας πάνω από 16.000 απαιτητικά χιλιόμετρα. Δείτε το Leaf AT-EV που θέλει να αποδείξει στην πράξη πως η ηλεκτροκίνηση δεν έχει περιορισμούς.

Αντίθετα με ότι ίσως περιμένατε, η Nissan ετοίμασε ένα ηλεκτροκίνητο Leaf για να συμμετάσχει στο φετινό Ράλι Μογγολίας. Λόγος γίνεται για το Leaf AT-EV (All Terrain Electric Vehicle), ένα όχημα που αν και στηρίζεται στο μοντέλο παραγωγής, έχει δεχθεί μια σειρά μετατροπών.

Το αγωνιστικό όχημα ανήκει στην Plug In Adventures, ενώ οι μετατροπές έγιναν από την RML Group, η οποία έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τη Nissan.

Το αγωνιστικό όχημα ανήκει στην Plug In Adventures, ενώ οι μετατροπές έγιναν από την RML Group, η οποία έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τη Nissan.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Έχουν τοποθετηθεί τροχοί Speedline SL2 Marmora, οι οποίοι φοράνε ελαστικά Maxsport RB3. Φυσικά έχει ψηλώσει η ανάρτηση, ενώ έχει ενισχυθεί και η «κοιλιά» του οχήματος. Αναβαθμισμένα είναι και τα φρένα, τα πίσω καθίσματα πήγαν περίπατο και στην οροφή τοποθετήθηκε σχάρα με φωτισμό 16.400 λούμεν. Κατά τα λοιπά, το Leaf AT-EV είναι ίδιο με το κανονικό μοντέλο.
  
Το αγωνιστικό όχημα ανήκει στην Plug In Adventures, ενώ οι μετατροπές έγιναν από την RML Group, η οποία έχει μακρά ιστορία συνεργασίας με τη Nissan. Η RML ήταν αυτή που έφτιαξε το Juke-R των 600 ίππων, αλλά και το πρωτότυπο Micra R με τον V6 κινητήρα. Στην ίδια εταιρεία ανήκει το μοτέρ του DeltaWing, αλλά και το μεταγενέστερο ZEOD RC.
 
Το Leaf AT-EV θα κάνει λοιπόν αυτό το καλοκαίρι, το επικό ταξίδι από το Ην. Βασίλειο ως τη Μογγολία. Πρόκειται για μια περιπέτεια 10.000 μιλίων (πάνω από 16.000 χλμ.), με το ηλεκτροκίνητο όχημα -εκτός από τις δυσκολίες της διαδρομής- να έχει ένα ακόμα πρόβλημα, καθώς θα πρέπει να βρίσκει σταθμούς φόρτισης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
OPEL