Από κάτι παραπάνω από 50 χιλιάδες ευρώ ξεκινά η τιμή της Stelvio στην Ιταλία.

Από κάτι παραπάνω από 50 χιλιάδες ευρώ ξεκινά η τιμή της Stelvio στην Ιταλία.

Alfa Romeo Stelvio: Τιμές και χαρακτηριστικά

11.902 Επισκέψεις στο άρθρο (24/2/2017)

Η ιταλική εταιρεία δημοσιοποίησε τα τεχνικά χαρακτηριστικά για την ευρωπαϊκή Stelvio, αλλά και τις τιμές της όσον αφορά την ιταλική αγορά.

Περισσότερα στοιχεία για τα χαρακτηριστικά και τις τιμές της νέας Stelvio είδαν το φως της δημοσιότητας, από την Alfa Romeo. Η εταιρεία δημοσίευσε τα στοιχεία όσον αφορά την ευρωπαϊκή αγορά και τις τιμές για την Ιταλία.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η Stelvio λοιπόν θα ξεκινά στην γείτονα χώρα από 51.250 ευρώ, με τα οποία ο οδηγός θα μπορεί αν αποκτήσει την έκδοση 2,2 diesel, η οποία αποδίδει 210 ίππους και 470 Nm ροπής. Η συγκεκριμένη έκδοση θα έχει 0-100 σε 6,6 δευτερόλεπτα και θα μπορεί να αγγίξει τα 215 χλμ/ώρα τελικής ταχύτητας.

Ένας ακόμη κινητήρας θα είναι ένας δίλιτρος βενζίνης με turbo, ο οποίος θα έχει απόδοση 280 ίππων και 400 Nm ροπής, ενώ αργότερα θα προσφερθούν και δύο κινητήρες ακόμη: Μια μονάδα diesel και μια βενζίνης με ισχύ 180 και 200 ίππων αντίστοιχα. Οι δύο πρώτες εκδόσεις θα προσφέρονται με σύστημα τετρακίνησης Q4, ενώ οι δύο τελευταίες θα προσφέρονται και με πίσω κίνηση. Τέλος, αναμένεται να δούμε και μια έκδοση Quadrifoglio του μοντέλου, φυσικά ισχυρότερη.

Όλες οι εκδόσεις κινητήρων θα συνοδεύονται από το 8άρι κιβώτιο της ZF, ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι η Stelvio δεν θα γίνει διαθέσιμη με χειροκίνητο σασμάν. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, θα γίνουν διαθέσιμες 3 ακόμη εκδόσεις –εκτός της Quadrifoglio-, οι Super, Executive και Business, ενώ στο βασικό πακέτο περιλαμβάνονται τροχοί 18 ιντσών, φώτα bi-xenon, αισθητήρες βροχής, αυτόνομο φρενάρισμα ανάγκης και ποικίλες δυνατότητες infotainment.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto