H Alfa Romeo τα βάζει ευθέως με την BMW και τα επόμενα χρόνια η μάχη θα κορυφωθεί.

H Alfa Romeo τα βάζει ευθέως με την BMW και τα επόμενα χρόνια η μάχη θα κορυφωθεί.

Alfa Romeo ή BMW;

9.929 Επισκέψεις στο άρθρο (24/7/2016)

Οι Ιταλοί της Alfa Romeo είπαν πως θα τα «βάλουν» με την BMW. Για αυτό και τα επόμενα χρόνια θα παρουσιάσουν (μαζί με την Giulia) τέσσερα νέα μοντέλα, ώστε να χτυπήσουν τις μελλοντικές BMW.

Στο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που κυκλοφορεί στα περίπτερα ρίχνουμε φως στην μάχη της Alfa Romeo με την BMW, η οποία θα κορυφωθεί τα επόμενα 2-3 χρόνια. 
Ποιο μοντέλο θα είναι καλύτερο;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Alfa Romeo Giulietta ή BMW Σειρά 1;
Εδώ έχουμε ξεκάθαρη αλλαγή ρόλων! Το ιταλικό μικρομεσαίο για πρώτη φορά θα είναι πισωκίνητο, αντίθετα με την BMW που από πίσω θα μεταφέρει την κίνηση εμπρός προς δυσαρέστηση αρκετών οπαδών της. Τουλάχιστον μέχρι να την οδηγήσουν… Αναφορικά με την εμφάνιση η Giulietta θα επιτύχει περισσότερα κεφαλογυρίσματα, ενώ στο κομμάτι των κινητήρων η μάχη θα είναι σκληρή, αλλά οι Γερμανοί υπόσχονται περισσότερα. 

Alfa Romeo Giulia ή BMW Σειρά 3; 
Η Giulia παρουσιάστηκε πριν λίγους μήνες και ακόμη δεν έχει έρθει στην αγορά. Υπολείπεται στην γκάμα των κινητήρων, έχει όμως μία έκδοση φωτιά, με DNA από την Ferrari και 510 άλογα ιπποδύναμη. Η BMW Σειρά 3 που θα παρουσιαστεί το 2018 θα φέρει πολλές νέες τεχνολογίες και υπόσχεται να είναι πιο σπορ από ποτέ. Εσείς ποιο μοντέλο διαλέγετε; 

Alfa Romeo Alfetta ή BMW Σειρά 5; 
5άρα με 1.500άρη κινητήρα γίνεται; Και όμως στην επόμενη γενιά γίνεται! Η BMW θα κατασκευάσει την επόμενη 5άρα σε νέα πλατφόρμα (2017), ενώ οι Ιταλοί θα βασιστούν στην πλατφόρμα της Giulia. Στο δρόμο το ιταλικό μοντέλο υπόσχεται να είναι σπορ, ενώ στο κομμάτι της εμφάνισης, οι αποκλειστικές εικόνες που θα βρείτε στο περιοδικό AutoΤρίτη είναι πολύ αποκαλυπτικές! 

Alfa Romeo Stelvio ή BMW Χ3; 
Project SUV έχει η Alfa Romeo εδώ και μία 10ετία, το 2017 όμως εν τέλει θα το δούμε! Η Alfa Romeo Stelvio θα έχει ως στόχο να κοντράρει την επόμενη γενιά της BMW X3 η οποία θα διατηρήσει την υπάρχουσα εμφάνιση, όμως οι αλλαγές κάτω από το καπό θα είναι πολλές. Τι λέτε; Θα τα καταφέρει;

Διαβάστε αναλυτικά για όλα τα μελλοντικά μοντέλα των Alfa Romeo και BMW στο τεύχος του περιοδικού Auto Τρίτη που βρίσκεται στα περίπτερα και αποφασίστε για το ποιος θα βγει νικητής!

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL