Αλλαγές στη Scuderia Ferrari Formula One, με κυριότερες τις αποχωρήσεις του Έλληνα Νικόλα Τομπάζη (επικεφαλής σχεδιασμού) και του Βρετανού Pat Fry (τεχνικού διευθυντή).

Αλλαγές στη Scuderia Ferrari Formula One, με κυριότερες τις αποχωρήσεις του Έλληνα Νικόλα Τομπάζη (επικεφαλής σχεδιασμού) και του Βρετανού Pat Fry (τεχνικού διευθυντή).

Αλλαγές στην ομάδα της Ferrari για την F1

1.668 Επισκέψεις στο άρθρο (18/12/2014)

Σε αναδιοργάνωση του team της F1 προχώρησε η Ferrari, καθώς ο νέος διευθυντής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, δεν συμπεριλαμβάνει στα πλάνα του τους Τομπάζη και Fry.

Σε επίσημη ανακοίνωσή της Ferrari, αναφέρεται ότι η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας προχωρά σε αναδιάταξη της δομής της, σύμφωνα με τα σχέδια του νέου αφεντικού της, Maurizio Arrivabene, με κυριότερη αλλαγή τις αποχωρήσεις του Έλληνα Νικόλα Τομπάζη (επικεφαλής σχεδιασμού) και του Βρετανού Pat Fry (τεχνικού διευθυντή).
Επιπλέον, η ανακοίνωση επισημαίνει ότι ο James Allison διατηρείται στη θέση του τεχνικού διευθυντή και γίνεται υπεύθυνος εργασιών πίστας, ενώ ο Simone Resta γίνεται επικεφαλής σχεδιασμού της ομάδας και ο Mattia Binotto αναλαμβάνει τη διεύθυνση στον τομέα των κινητήρων.
Παράλληλα αναφορικά με τη Scuderia Ferrari Formula One, τις υπόλοιπες θέσεις αναλαμβάνουν ο Massimo Rivola που θα έχει την ευθύνη για τις δραστηριότητες της ομάδας F1 και ο Antonio Coletta που θα διευθύνει τα projects των GT και Corse Clienti. Επίσης, Ο Luca Baldisserri θα αναλάβει τους νέους πιλότους της ομάδας. Ταυτόχρονα, ο ίδιος ο Arrivabene θα είναι και εμπορικός διευθυντής με διευθυντή marketing τον Renato Bisgiani. Τέλος, εκπρόσωπος τύπου γίνεται ο δημοσιογράφος Alberto Antonini.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw