Πόσο έχουν αλλάξει οι «πρωταγωνιστές» του Le Mans από το μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα; Δείτε το σε video στη συνέχεια.

Πόσο έχουν αλλάξει οι «πρωταγωνιστές» του Le Mans από το μακρινό παρελθόν μέχρι σήμερα; Δείτε το σε video στη συνέχεια.

Αλλαγή πρωταγωνιστών στο Le Mans (+video)

1.713 Επισκέψεις στο άρθρο (25/7/2016)

Όλα τριγύρω αλλάζουν και όπως είναι φυσικό και ο κόσμος των αγώνων δεν μπορεί να παραμείνει ίδιος. Αυτό ακριβώς έρχεται να γίνει πιο κατανοητό με ένα video, που δείχνει την εξέλιξη των «νικητών» του Le Mans μέσα στο χρόνο.

Ο διάσημος 24ωρος αγώνας ταχύτητας-αντοχής διεξάγεται συνεχώς από το 1923, εκτός μικρών εξαιρέσεων, και όπως είναι εύκολα αντιληπτό μαζί με τα χρόνια, εκτός από τις μόδες που περνάνε εξελίσσονται και οι τεχνολογίες.
Το αποτέλεσμα είναι εάν συγκριθεί με σκίτσα ένα αγωνιστικό της δεκαετίας του 1930, με ένα της δεκαετίας του 1960 οι διαφορές να είναι τεράστιες, τόσο στην εξωτερική σχεδίαση, όσο και στα τεχνικά χαρακτηριστικά και τις επιδόσεις των εκάστοτε μοντέλων. 
Οι άνθρωποι της Donut Media, λοιπόν, μας επιτρέπουν να κάνουμε ένα μικρό ταξίδι στο χρόνο, διάρκειας ενός λεπτού, περνώντας από το μεγαλύτερο μέρος της ιστορίας των νικητών του Le Mans, με απώτερο σκοπό να παρατηρήσουμε το βαθμό που οι «πρωταγωνιστές» έχουν αλλάξει μέσα στο πέρασμα του χρόνου.
Δείτε το μοναδικό βίντεο, με τα σκιτσογραφημένα αγωνιστικά μοντέλα και στο ανώτερο μέρος του πλαισίου του video παρατηρείστε τα τεχνικά χαρακτηριστικά. Από την Bentley των 70 ίππων του 1924 μέχρι το Audi R18 των 787 ίππων του 2014.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto