Ο νέος επικεφαλής Ross Brawn.

Ο νέος επικεφαλής Ross Brawn.

Αλλάζουν τα δεδομένα στη F1

2.534 Επισκέψεις στο άρθρο (27/1/2017)

Μια εκ βάθρων ανανέωση, υπόσχεται το νέο αφεντικό της Formula 1, ο οποίος σκοπεύει να εντυπωσιάσει από την αρχή τους θεατές, πραγματοποιώντας αλλαγές που θα εμπλουτίσουν τη ψυχαγωγία τους.

Ύστερα από την εκκωφαντική απόσυρση του Bernie Ecclestone από τη Formula 1, οι νέοι ιθύνοντες, υπόσχονται να αλλάξουν τα δεδομένα στο βασιλιά του μηχανοκίνητου αθλητισμού.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος, Ross Brawn, ο οποίος έχει περάσει από τη Ferrari και τη Mercedes, υποστήριξε σε πρόσφατη συνέντευξή του στο BBC, πως θα δώσει επιτέλους στους οπαδούς του αθλήματος, αυτό που ζητούν.
Σύμφωνα με τον Brawn, οι θεατές ζητούν περισσότερη ψυχαγωγία, να βρίσκονται πιο «κοντά» στο άθλημα και να καταλαβαίνουν καλύτερα το τι συμβαίνει σε έναν αγώνα. Ο ίδιος έχει βρεθεί τα τελευταία χρόνια, στη θέση των θεατών και δήλωσε πως αρκετές φορές, δεν αντιλαμβανόταν καθαρά την εξέλιξη του αγώνα.

Η Formula 1 έχει παράδοση στους συνεχώς μεταβαλλόμενους κανόνες, κάτι που ο Brawn πιστεύει πως πρέπει να αλλάξει άμεσα, διότι απομακρύνει συνεχώς τους πιστούς θεατές του αθλήματος.
Σε συνέχεια των δηλώσεών του, τόνισε πως έχουμε δει έναν μεγάλο ανταγωνισμό μεταξύ δυο οδηγών, που ανήκουν στην ίδια ομάδα, τη Mercedes, με αποτέλεσμα να χάνεται η ουσία του γενικότερου ανταγωνισμού στο άθλημα.

Οι πρώτες αλλαγές ενδέχονται να πραγματοποιηθούν το αργότερο μέχρι το 2019 και οι πρώτες εντυπώσεις των απανταχού φίλων της F1 δείχνουν τη σιγουριά τους προς το καλύτερο.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

FORD E-TRANSIT
NISSAN