H αγωνιστική ομάδα της McLaren επιβεβαίωσε ότι για τη νέα χρονιά στην F1 θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της ο Fernando Alonso και ο Jenson Button.

H αγωνιστική ομάδα της McLaren επιβεβαίωσε ότι για τη νέα χρονιά στην F1 θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της ο Fernando Alonso και ο Jenson Button.

Alonso & Button οι οδηγοί της McLaren στην F1

1.722 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2014)

Ανακοινώθηκε επίσημα από τις McLaren – Honda ότι το 2015 εντάσσεται στην αγωνιστική ομάδα της F1 οι Fernando Alonso που θα «συνεργαστεί» με τον Jenson Button.

Σε συνέντευξη τύπου η αγωνιστική ομάδα της McLaren επιβεβαίωσε ότι για τη νέα χρονιά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της F1 θα οδηγήσουν τα μονοθέσιά της ο Ισπανός Fernando Alonso -που μετεγγράφηκε από τη Ferrari- και ο Βρετανός Jenson Button, ο οποίος προκρίθηκε έναντι του Δανού πιλότου της αγγλικής ομάδας Kevin Magnussen, που παραμένει στη McLaren ως αναπληρωματικός.
Το παρασκήνιο αναφέρει ότι το κασέ του Alonso εκτιμάται στα 35 εκατ. ευρώ ετήσιο μισθό με 3ετές συμβόλαιο, ενώ ο Button συνεχίζει με ετήσιο συμβόλαιο έναντι 8 εκατ. ευρώ (περίπου το μισό ποσό από όσα έλαβε τη σεζόν του 2014).
Σε σχετικές δηλώσεις, ο Alonso ανέφερε ότι «είμαι ενθουσιασμένος που θα είμαι οδηγός της McLaren, ειδικά τώρα που τα μονοθέσιά της εφοδιάζονται με τους νέους κινητήρες της Honda και θα κάνω ό,τι περνά από το χέρι μου για να πετύχει η νέα συνεργασία».
Επιπλέον, ο Button επεσήμανε ότι «νιώθω πολύ καλά που συνεχίζω για 6η χρονιά με τη McLaren, ενώ ο ερχομός της Honda δεν με ξαφνιάζει, καθώς γνωρίζω την ιαπωνική εταιρεία και το τεχνικό της team από τη συνεργασία μου με την εν λόγω ομάδα παλιότερα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center