Τάσεις φυγής από τον Ισπανό.

Τάσεις φυγής από τον Ισπανό.

«Αν δεν κερδίσουμε ίσως φύγω»

2.676 Επισκέψεις στο άρθρο (12/6/2017)

Για άμεση βελτίωση της McLaren έκανε λόγω ο Fernando Alonso, ο οποίος σε δηλώσεις του άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να μην είναι στην ομάδα τη νέα χρονιά, αν συνεχιστεί αυτή η πορεία.

Εμφανώς απογοητευμένος παρουσιάστηκε σε δηλώσεις του ο Ισπανός οδηγός. «Πρέπει να κερδίσουμε» ανέφερε αρχικά κατά τη διάρκεια συνέντευξης στο πλαίσιο του τελευταίου Grand Prix στον Καναδά και συνέχισε λέγοντας «Αν κερδίσουμε πριν από τον Σεπτέμβριο ή βελτιώσουμε κατά πολύ την εικόνα μας, τότε θα παραμείνω στην ομάδα».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης και ενώ ο Alonso πιέστηκε για να απαντήσει αν τελικά θα φύγει ή θα μείνει ανέφερε «Ποτέ δεν μπορείς να είσαι 100% σίγουρος από τώρα, για μια απόφαση που θα πάρεις και θα αφορά την επόμενη χρονιά, για αυτό και δεν έχω σκεφτεί κάτι ακόμα.
Έγινα μέρος σε αυτό το πρότζεκτ γιατί ήθελα να είμαι παγκόσμιος πρωταθλητής και τώρα δεν είμαστε σε τέτοια θέση. Έτσι εάν δεν δεις κάποια πράγματα να αλλάζουν και δεν είσαι σε επίπεδο να ανταγωνίζεσαι τους άλλους, τότε ίσως αλλάξεις το πρότζεκτ», κατέληξε.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως κατά της διάρκεια της πρώτης περιόδου του Ισπανού στην McLaren το 2007, είχε κερδίσει σε τέσσερις αγώνες, ενώ φέτος το καλύτερο πλασάρισμα που έχει είναι στην 5η θέση σε τρεις αγώνες.  
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
moto