Ο Prash Thurairatnam και η σύζυγός του Lakshmi Thurairatnam συγχαίρουν τον William Hindmarch

Ο Prash Thurairatnam και η σύζυγός του Lakshmi Thurairatnam συγχαίρουν τον William Hindmarch

Αν έχεις τύχη διάβαινε

3.161 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2016)

Δεν είναι καθημερινότητα να κερδίζουμε ένα λαχείο. Μερικοί άνθρωποι ξοδεύουν μια ζωή αγοράζοντας λαχεία, με την ελπίδα ότι θα κερδίσουν

Κατά πάσα πιθανότητα το παρακάτω ζευγάρι δεν πρέπει να είχε αγοράσει ποτέ λαχείο και τα κέρδισε όλα μαζεμένα . Τέτοιες ιστορίες είναι και ο λόγος που άνθρωποι συνεχίζουν και αγοράζουν λαχεία.
Ο Prash Thurairatnam και η σύζυγός του Lakshmi Thurairatnam. Ένα νεαρό ζευγάρι που κατοικούν στο Epsom, στο Surrey του Ηνωμένου Βασιλείου, είναι στην επικαιρότητα τον τελευταίο καιρό. Είναι και οι δύο νικητές του Best of the Best (BOTB) supercar.
Το BOTB είναι μια λοταρία στην οποία κάθε εβδομάδα μπορεί ο καθένας να κερδίζει ένα αυτοκίνητο. Η διαδικασία είναι απλή επιλέγεις από το site τους το αυτοκίνητο που θα ήθελες να κερδίσεις αγοράζεις λαχνούς όσους θέλεις από 4 έως 20 ευρώ. Στο τέλος της εβδομάδας ένας τυχερός παίρνει το αυτοκίνητο, τις βενζίνες για ένα χρόνο και περίπου 13.000 ευρώ σε μετρητά. 
Ο Prash κέρδισε μια McLaren 540C στο BOTB τον περασμένο Οκτώβριο, ενώ νωρίτερα αυτό το μήνα, η γυναίκα του Lakshmi κέρδισε μια Mercedes-AMG GLE 63 S στην ίδια κλήρωση. Δείτε στο video που ακολουθεί τον Prash και την Lakshmi να πανηγυρίζουν.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRANSPORTER
test center