Τα Jeep Cherokee και Renegade ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ανακαλούνται

Τα Jeep Cherokee και Renegade ανάμεσα στα αυτοκίνητα που ανακαλούνται

Ανάκληση Fiat-Chrysler

4.162 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2016)

Δείτε τι πρόβλημα έχουν τα 410.000 αυτοκίνητα που ανακαλεί ο όμιλος FCA.

Σε άλλη μια ανάκληση προχωρά ο όμιλος FCA (Fiat Chrysler Automotive) μετά από πρόβλημα που εντοπίζεται στο λογισμικό των οχημάτων του και πιο συγκεκριμένα σε κάποια καλωδίωση, η οποία χρήζει αντικατάστασης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Τα εμπλεκόμενα αυτοκίνητα είναι περίπου 410.000, με τα 323.000 να προέρχονται από την αγορά των Η.Π.Α, 36.000 από τον Καναδά, 7.000 από το Μεξικό και τα υπόλοιπα από όλο τον κόσμο. 


Πιο συγκεκριμένα, στη λίστα των οχημάτων βρίσκονται τα Jeep Renegade του 2015 και Cherokee του 2014-2015, το μικρό sedan Chrysler 200 και το μινι βαν Ram ProMaster City.Με επίσημη ανακοίνωση του, ο όμιλος FCA αναφέρει ότι οι ιδιοκτήτες πρέπει να προγραμματίσουν άμεσα την αντικατάσταση της καλωδίωσης και την αναβάθμιση του λογισμικού, διότι τα «εμπλεκόμενα» αυτοκίνητα μπορεί να σταματήσουν ξαφνικά, κάτι που είναι εξαιρετικά επικίνδυνο. Παράλληλα, αναφέρεται ότι σε περίπτωση που ο οδηγός αντιληφθεί μη φυσιολογική λειτουργία, να απενεργοποιήσει τον κινητήρα. 

Αξίζει να τονίσουμε, ότι προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια αναφορά σχετικά με κάποιο ατύχημα ή τραυματισμό που συνδέεται με το συγκεκριμένο γεγονός.Τέλος, τα οχήματα με ημερομηνία κατασκευής μετά την 23η Σεπτεμβρίου του 2014 δεν αντιμετωπίζουν κάποιο πρόβλημα, μιας και διαθέτουν το αναβαθμισμένο λογισμικό.

Κείμενο: Θοδωρής Κολονέλος

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEIRAIOS LEASING
test center