Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή.

Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή.

Ανάκληση για Jeep

1.721 Επισκέψεις στο άρθρο (21/4/2016)

Ανάκληση των Jeep Cherokee και Grand Cherokee, με θέμα το σύστημα παθητικής προστασίας. Δείτε ποια οχήματα αφορά.

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Γενικής Γραμματείας Βιομηχανίας, η Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε., προχωρά σε ανάκληση των Jeep Cherokee (τύπος KJ) και Grand Cherokee (τύπος WG/KJ), με αιτιολογία την πιθανότητα, υπό ορισµένες συνθήκες, να προκληθεί αναίτια ανάπτυξη των µπροστινών αερόσακων, από το σύστηµα παθητικής προστασίας (ORC). Για τον λόγο αυτό γίνεται προληπτική αντικατάσταση της µονάδας ελέγχου.
Η ανάκληση αφορά πάνω από 8.000 οχήματα, που κατασκευάστηκαν στο διάστημα 2002 έως 2007, με αριθμούς πλαισίου 1J@G$%8#?^W*, όπου: 
@ = 4 ή 8 
$ = L ή 6 % = Β ή Ν ή C ή E # = 1 ή 7 ή 5 ή Κ ? = 1 έως 9 ή X ^ = 2 ή 3 ή 4 ή 5 ή 6 ή 7 * = 6ψήφιος αριθμός παραγωγής 
Επιπλέον οι ιδιοκτήτες μπορούν να ελέγξουν τις εκκρεμότητες σε διορθωτικές ενέργειες του οχήματός τους μέσω της επίσημης ιστοσελίδας εισάγοντας στο αντίστοιχο πεδίο τους 8 τελευταίους αριθμούς του αριθμού πλαισίου του αυτοκινήτου τους. 
Όσα οχήματα, από τα παραπάνω, είναι εξοπλισμένα με εργοστασιακά τοποθετημένο ή aftermarket κοτσαδόρο, αυτός πρέπει να ελεγχθεί ή και να αντικατασταθεί από νέο. Σε περίπτωση που το όχημα δεν διαθέτει κοτσαδόρο, τότε πρέπει να εγκατασταθεί σε αυτό εγκάρσια δοκός/πλαίσιο η οποία θα βελτιώσει την απόδοση του οχήματος σε συγκεκριμένου τύπου, χαμηλής ταχύτητας, συγκρούσεις. Μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί καμία περίπτωση ατυχήματος, που να σχετίζεται με τα συγκεκριμένα θέματα. 
Οι ιδιοκτήτες των προς ανάκληση αυτοκινήτων, θα ενημερωθούν είτε μέσω σχετικών ανακοινώσεων στον τύπο είτε εγγράφως με προσωπική επιστολή, ώστε να προσέλθουν στα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα συνεργεία της Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε., για να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στο όχημά τους, χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση. Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινήσεις, οι καταναλωτές παρακαλούνται όπως επικοινωνήσουν µε την τεχνική διεύθυνση της εταιρείας Lancia Jeep Ελλάς Α.Ε. στο τηλέφωνο 2106700896.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto