Ήρθε η ώρα της ανανέωσης και για το Fiat 500L, με την ιταλική εταιρεία να τονίζει πως το MPV της είναι κατά 40% νέο.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Ήρθε η ώρα της ανανέωσης και για το Fiat 500L, με την ιταλική εταιρεία να τονίζει πως το MPV της είναι κατά 40% νέο.

Ανανεωμένο Fiat 500L

5.923 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2017)

Μετά το Fiat 500, έφτασε η ώρα της ανανέωσης και για το πιο πρακτικό 500L, το οποίο η ιταλική εταιρεία υπόσχεται πως είναι νέο κατά 40%. Ας δούμε τι αλλάζει στο ιδιαίτερο MPV της Fiat.

Δύο περίπου χρόνια πριν, το Fiat 500 ανανεώθηκε αλλάζοντας περισσότερα από 1.800 σημεία του μέσα - έξω. Σήμερα, είναι η ώρα του 500L να λάβει μια παρόμοια αναβάθμιση, μέσω της οποίας το 40% των μερών του είναι καινούργια.

Ούτε λίγο ούτε πολύ υπάρχουν 37 χρωματικοί συνδυασμοί, αλλά και τρεις τύποι οροφής, ενώ δίνεται η επιλογή για 10 χρώματα παστέλ ή μεταλλικά.

Ούτε λίγο ούτε πολύ υπάρχουν 37 χρωματικοί συνδυασμοί, αλλά και τρεις τύποι οροφής, ενώ δίνεται η επιλογή για 10 χρώματα παστέλ ή μεταλλικά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Μπροστά συναντάμε ελαφρώς διαφοροποιημένα φωτιστικά σώματα με λεπτομέρειες χρωμίου, ενώ τα φώτα ημέρας LED έχουν και αυτά νέα σχεδίαση. Πειραγμένο είναι και το κάτω τμήμα της γρίλιας, ενώ στο πορτμπαγκάζ έχει τοποθετηθεί μια οριζόντια μεταλλική μπάρα.
 
Πίσω συναντάμε και περισσότερες λεπτομέρειες χρωμίου, εκεί που τα φώτα ομίχλης και όπισθεν έχουν μετακινηθεί χαμηλότερα. Ούτε λίγο ούτε πολύ υπάρχουν 37 χρωματικοί συνδυασμοί, αλλά και τρεις τύποι οροφής, ενώ δίνεται η επιλογή για 10 χρώματα παστέλ ή μεταλλικά, ανάμεσά τους και το νέο Bellagio Blue.
 
Διαθέσιμο στις εκδόσεις Urban, Cross και Wagon, το ανανεωμένο 500L φέρει μια σειρά βελτιώσεων και στο εσωτερικό. Νέας σχεδίασης είναι το τιμόνι, ενώ άλλαξε και ο πίνακας οργάνων. Διαφορετικός είναι και ο επιλογέας ταχυτήτων, ο οποίος τοποθετήθηκε ψηλότερα από πριν.
  
Στα νέα καλούδια συμπεριλαμβάνεται το σύστημα infotainment Uconnect με την οθόνη των 7 ιντσών, το οποίο υποστηρίζει τα Android Auto και Apple CarPlay. Το πιο σκληροτράχηλο 500L Cross εξοπλίζεται με τη νέα τεχνολογία Μode Selector, ενώ η απόστασή του από το έδαφος έχει διευρυνθεί κατά  25 χλστ. σε σχέση με τις άλλες εκδόσεις. Το τελευταίο διαθέτει νέας σχεδίασης τροχούς 17 ιντσών, αλλά και καινούργιους προφυλακτήρες, οι οποίοι φιλοξενούν προστατευτικές ποδιές.
 
Στο ανανεωμένο Fiat 500L μπορούν να τοποθετηθούν 92 αξεσουάρ της Mopar, για όσους ενδιαφέρονται να εξατομικεύσουν το αυτοκίνητό τους. Ανάμεσα στα πολλά προαιρετικά αξεσουάρ, ξεχωρίζουμε το ηχοσύστημα των 520 watt της Beats.
 
Στη βάση της γκάμας του ανανεωμένου 500L τοποθετείται το ατμοσφαιρικό σύνολο των 1,4 λίτρων και των 95 ίππων, ενώ υπάρχει και η turbo επιλογή των 120 αλόγων. Το παρόν δίνει και το σύνολο 0.9 TwinAir των 105 ίππων, ενώ το μοτέρ 1.4 TJet προσφέρεται και σε έκδοση που καίει υγραέριο (LPG). Αλλη μία bi-fuel επιλογή είναι με το σύνολο 0.9 TwinAir των 85 ίππων, που λειτουργεί με βενζίνη ή μεθάνιο. Οι diesel επιλογές εκκινούν με το 1.3 MultiJet σύνολο των 95 ίππων και σταματούν στο 1.6 MultiJet των 120 αλόγων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
moto