Το εμπνευσμένο από το Kuga, B-SUV της Ford, διαθέτει μία ενιαία μάσκα.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το εμπνευσμένο από το Kuga, B-SUV της Ford, διαθέτει μία ενιαία μάσκα.

Ανανεωμένο Ford EcoSport

3.274 Επισκέψεις στο άρθρο (24/5/2017)

Το ντεμπούτο του αναμένεται να πραγματοποιήσει στο προσεχές Σαλόνι Αυτοκινήτου, στο Μπουένος ¶ιρες της Αργεντινής το ανανεωμένο Ford EcoSport. Δείτε τις νέες εικόνες που ήρθαν στη δημοσιότητα.

Οι εικόνες που είχαμε μέχρι στιγμής για το ανανεωμένο Ford EcoSport δεν ήταν πολλές, πλέον και με το Σαλόνι Αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες να είναι προ των πυλών, δόθηκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες, που μας δείχνουν το πώς θα είναι το νέο πρόσωπο του Ford EcoSport.

H ρεζέρβα θα βρίσκεται στην εξωτερική μεριά της πόρτας του χώρου αποσκευών

H ρεζέρβα θα βρίσκεται στην εξωτερική μεριά της πόρτας του χώρου αποσκευών

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Το, εμπνευσμένο από το Kuga, B-SUV της Ford, διαθέτει μία ενιαία μάσκα, νέο σχεδιασμό, μεγαλύτερους προβολείς, τριγωνικά φώτα ομίχλης και έναν ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα. Ακόμα, η ρεζέρβα θα βρίσκεται στην εξωτερική μεριά της πόρτας του χώρου αποσκευών και τέλος, τα φτερά θα είναι βαμμένα στο χρώμα του αμαξώματος.
 
Το παρόν Ford EcoSport διατίθεται στη Βραζιλία με κινητήρες 1.6λτ. και 2.0 λτ. οι οποίοι μπορούν να κάψουν και αιθανόλη. Μαζί με το ανανεωμένο EcoSport θα κάνει ντεμπούτο και ο νέος τρικύλινδρος κινητήρας 1.5 λτ. Ti-VCT ο οποίος αποδίδει 137 ίππους και 158.5 Nm ροπής και η Βραζιλία θέλει να είναιη πρώτη αγορά που θα αποκτήσει πρόσβαση στο νέο αυτό κινητήρα.
 
Στο εσωτερικό του, το ανανεωμένο Ford EcoSport διαθέτει ένα ανασχεδιασμένο ταμπλό με οθόνη αφής για το χειρισμό του infotainment SYNC 3 της Ford και νέο τιμόνι. Η ανανεωμένη εκδοχή του EcoSport Βραζιλιάνικων προδιαγραφών θα κάνει το ντεμπούτο του στην έκθεση αυτοκινήτου του Μπουένος ¶ιρες τον Ιούνιο του 2017 και οι πωλήσεις του θα ξεκινήσουν στις αρχές Ιουλίου.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

VW LEASEPRO
test center