Ήρθε η στιγμή για την ανανέωση του Kia Carens. Θα κάνει το πανευρωπαϊκό εμπορικό του ντεμπούτο στα τέλη του χρόνου.

Ήρθε η στιγμή για την ανανέωση του Kia Carens. Θα κάνει το πανευρωπαϊκό εμπορικό του ντεμπούτο στα τέλη του χρόνου.

Kia Carens ανανέωση

3.036 Επισκέψεις στο άρθρο (23/9/2016)

Το MPV της Kia, το τρίτης γενιάς Carens, ανανεώνει τη μορφή του και αναβαθμίζει το επταθέσιο εσωτερικό του.

Τέσσερα χρόνια πέρασαν από την παρουσίαση του τρίτης γενιάς Kia Carens και σήμερα ήρθε η στιγμή για την ανανέωση του κορεάτικου πολυχρηστικού οχήματος, το οποίο θα κάνει το πανευρωπαϊκό εμπορικό του ντεμπούτο στα τέλη του χρόνου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η βασική αισθητική διαφορά είναι η υιοθέτηση της «μύτης της τίγρης» στη μάσκα. Από εκεί και πέρα, υπάρχουν επανασχεδιασμένοι εμπρός και πίσω προφυλακτήρες, νέοι προβολείς ομίχλης, αλλά και νέα σχέδια ζαντών, διάστασης 16-18 ίντσες. Η παλέτα των χρωμάτων, τέλος, εμπλουτίζεται με την απόχρωση Mysterious Blue.
 
Οι άνθρωποι της Kia δεν έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες του εσωτερικού, αλλά «υπόσχονται» νέες μαύρες ή μπεζ επενδύσεις, φινίρισμα τύπου carbon στην κεντρική κονσόλα, καθώς και μαύρες γυαλιστερές λεπτομέρειες.
 
Αναβαθμισμένο θα είναι και το σύστημα infotainment, με οθόνη αφής 7 ή 8 ιντσών, σύστημα πλοήγησης TomTom, κάμερα οπισθοπορείας και συμβατότητα Apple CarPlay και Android Auto. Στον προαιρετικό εξοπλισμό υπάρχει και ηχοσύστημα της JBL.
 
Το ανανεωμένο 7θέσιο MPV δεν έχει μηχανικές αλλαγές και συνεχίζει να κινείται με τον πετρελαιοκινητήρα των 1.7 λίτρων. Έχει απόδοση 114 ίππων, συνεργάζεται με 6τάχυτο χειροκίνητο κιβώτιο και οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε 109 γρ./χλμ.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Hyundai
vw