Η πρώτη αλλαγή που παρατηρείται είναι τα LED φώτα ημέρας.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η πρώτη αλλαγή που παρατηρείται είναι τα LED φώτα ημέρας.

Ανανεωμένο Skoda Citigo

5.753 Επισκέψεις στο άρθρο (28/7/2016)

Συγκρατημένη φαίνεται η τσέχικη μάρκα στο λίφτινγκ το οποίο έκανε στο μικρό της Citigo. Ποια είναι όμως τα νέα στοιχεία;

Το αδελφάκι του Skoda Citigo, VW Up!, ήρθε με πληθώρα ανανεώσεων να κερδίσει τις εντυπώσεις, αφού έλαβε για πρώτη φορά 1.000άρη turbo κινητήρα, ωστόσο οι Τσέχοι προτίμησαν να μείνουν σε μικρότερης έκτασης ανανεώσεις για το μίνι μοντέλο της. 
Οι πρώτες πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας από τη μάρκα δείχνουν το Citigo με LED φώτα ημέρας στα εμπρός φωτιστικά σώματα, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από τη δεύτερη έκδοση Ambition και πάνω, ενώ στην ακριβότερη επιλογή έρχεται με σκουρόχρωμα πίσω φώτα.
Το παζλ των αισθητικών βελτιώσεων ολοκληρώνονται με το αναβαθμισμένο σύστημα πολυμέσων στο εσωτερικό, που είναι ίδιο με αυτό του ανανεωμένου VW up! και παρέχει τη δυνατότητα πλήρους σύνδεσης με smartphones, μέσω της τεχνολογίας MirrorLink.
Τέλος, σε ότι αφορά στη γκάμα του Skoda Citigo παραμένει ο τρικύλινδρος 1.000άρης βενζινοκινητήρας σε δυο version με απόδοση 60 και 75 ίππων αντίστοιχα, ενώ μυστήριο αποτελεί προς το παρόν το γιατί η Skoda δεν εφοδίασε το μίνι μοντέλο της με τον 1,0 TSI των 90 ίππων του VW up!. Μήπως φυλάνε την παρουσίαση του για έκπληξη στο προσεχές φθινοπωρινό σαλόνι αυτοκινήτου; 

Σχεδόν μηδενικές οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος του μίνι της Skoda.

Σχεδόν μηδενικές οι αλλαγές στο εξωτερικό μέρος του μίνι της Skoda.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center