Τα δύο νέα μεταλλικά χρώματα

Φωτεινό εσωτερικό και νέος σχεδιασμος

Ανανεωμένο VW Beetle

8.937 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 27/5/2016

Η Volkswagen πήρε την απόφαση να ανανεώσει το VW Beetle και το Beetle Cabrio.

 
Το Beetle της Γερμανικής μάρκας Volkswagen έκτος των βασικών χρωμάτων του θα είναι διαθέσιμο σε δύο επιπλέον χρώματα το πράσινο μεταλλικό και το λευκό μεταλλικό.

Οι προφυλακτήρες έχουν επίσης επανασχεδιαστεί και είναι πλέον πιο επίπεδοι και πιο σπορ. Το πακέτο εξοπλισμού R-Line είναι επίσης εφοδιασμένο με περαιτέρω τροποποιημένους προφυλακτήρες που του δίνουν πιο σπορ γραμμή.

 
Ένα επιπλέον άνοιγμα εξαερισμού πάνω από τον μπροστινό προφυλακτήρα βοηθάει ακόμη περισσότερο την αεροδυναμική του. Επίσης από τις αλλαγές δεν λείπουν τα φιμέ πίσω φώτα τύπου LED, οι ζάντες 17 ιντσών "Philadelphia" καθώς και οι ζάντες 18 ιντσών " "Ravenna Adamantium", οι οποίες είναι σαν επιλογή του R-Line πακέτου εξοπλισμού. Την εξωτερική εμφάνιση ολοκληρώνει το "Black Style Package" το οποίο έχει βαμμένες ζάντες, καλύμματα καθρεπτών, και οροφή σε μαύρο χρώμα.

Στο εσωτερικό του συναντάμε και εδώ ένα φρεσκάρισμα του μοντέλου διότι ο πίνακας οργάνων είναι πιο φωτεινός. Περαιτέρω επιλογές συναντάμε στις ταπετσαρίες όπου διατίθεται με τρις νέες, που δίνουν ακόμα περισσότερο χρώμα στο εσωτερικό. 

Οι κινητήρες που θα κινούν την νέα έκδοση του Beetle θα είναι τρεις βενζινοκινητήρες και δύο πετρελαιοκινητήρες απόδοσης από 105 ίππους έως και 220 ίππους.

Το νέο ειδικό μοντέλο Beetle "Denim" στηρίζεται στην "Jeans Beetle" έκδοση του 1974. Θα είναι βαμμένο σε Blue Metallic που θα θυμίζει τζιν. Η οροφή θα είναι και αυτή βαμμένη σε χρώμα τζίν. Οι ζάντες θα είναι 17 ιντσών βαμμένες σε Dark Graphite. Denim θα είναι και το εσωτερικό του που θα διαθέτει σπορ καθίσματα με μπλε καλύμματα και θήκες αποθήκευσης με στυλ τζιν, καθώς και ένα αλουμινένιο ,μπλε ματ χρώμα κονσόλας.
 
Η έκδοση R-Line περιλαμβάνει τα λογότυπα R-Line για τα μαρσπιέ και τα προσκέφαλα, καθώς και ένα R-Line τιμόνι πολλαπλών χρήσεων που είναι και δερμάτινο. Το πακέτο R-Line στο εσωτερικό μπορεί να παραγγελθεί με δύο ταπετσαρίες την "Kyalami" ως υφασμάτινη επιλογή και το Vienna leather ως δερμάτινη επιλογή. 

Η ειδική έκδοση "ALLSTAR» θα είναι και πάλι διαθέσιμη μέσα στο 2016. Αυτό το ειδικό μοντέλο χαρακτηρίζεται από τα μαρσπιέ του που λένε "ALLSTAR", τις ζάντες αλουμινίου 17 ιντσών σε στυλ "Linas", το Climatronic σύστημα κλιματισμού με έλεγχο της θερμοκρασίας δύο ζωνών, το ραδιοφωνικό σύστημα Media incl. και το σύστημα πλοήγησης «Discover Media».

Τέλος η έκδοση Beetle Exclusive βασίζεται στο πακέτο εξοπλισμού R-Line. Στο εξωτερικό, το ειδικό μοντέλο ξεχωρίζει από τις ζάντες αλουμινίου σε σχέδιο "Twister", βαμμένες σε μαύρο χρώμα. Οι κλειδαριές των θυρών καθώς και των τροχών έχουν αντικλεπτικό σύστημα. Το εσωτερικό του είναι με μαύρη κονσόλα και αλουμίνιο στα μαρσπιέ . Στο εσωτερικό επίσης υπάρχει ταμπέλα που λεέι "Volkswagen Exclusive". Τέλος τα πάνελ των καθισμάτων είναι επενδυμένα με δέρμα "Nappa".