Οι αντηλιακές μεμβράνες βελτιώνουν την άνεση, την ασφάλεια, την εμφάνιση, ακόμη και την οικονομία. Δείτε πως.

Αντηλιακές μεμβράνες

23.676 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 26/4/2016

Οι αντηλιακές μεμβράνες βελτιώνουν την εμφάνιση του αυτοκινήτου και συμβάλλουν στην οικονομία καυσίμου καθιστώντας ταυτόχρονα τη διαβίωση στην καμπίνα καλύτερη, ενώ παράλληλα προστατεύουν τα μάτια και το δέρμα σας, από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου.

 
Μπορεί να είμαστε στην αρχή της άνοιξης και ακόμη ο ήλιος να μην τσουρουφλίζει, αλλά -πιστέψτε μας- σε λίγες μέρες το καλοκαίρι θα έχει μπει για τα καλά. Που σημαίνει ότι πρέπει να πάρετε τα κατάλληλα μέτρα, για να μην… χύσετε κυβικά ιδρώτα πίσω από το τιμόνι. Ποια είναι αυτά; Να βάλετε αντηλιακές μεμβράνες στα τζάμια του αυτοκινήτου σας, αφού με αυτόν τον τρόπο η απόδοση του air condition θα ανέβει κατακόρυφα, την ώρα που η κατανάλωση καυσίμου θα μειωθεί δραστικά. Παρακάτω, λοιπόν, ακολουθούν όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για τις αντηλιακές μεμβράνες, τα πλεονεκτήματά τους και τα κέρδη για την υγεία και την τσέπη σας.

 
  • Kostas

    Οι αντηλιακές μεμβράνες δεν προβλέπονται και είναι επικίνδυνες, αν είναι δυνατόν!!!! Τη νύχτα κόβουν το πολύτιμο λίγοστό φως με αποτέλεσμα αν το τζάμι έχει μκαι ελάχιστη σκόνη και ο πεζός φοράει σκούρα, δεν τον σκότωσες εξ αμελείας, αλλά τον δολοφόνησες εκ προμελέτης. Φορέστε ελαφριά γυαλιά ηλίου το βράδυ και θα δείτε την διαφορά αμέσως μόλις τα βγάλετε!

      6