Ο Luca Di Montezemolo είχε μερικά καλά νέα να μοιραστεί, σχετικά με την κατάσταση του Schumacher.

Ο Luca Di Montezemolo είχε μερικά καλά νέα να μοιραστεί, σχετικά με την κατάσταση του Schumacher.

Αντιδρά ο Schumacher

3.462 Επισκέψεις στο άρθρο (29/6/2016)

Μπορεί επίσημη ενημέρωση να μην έχουμε σχετικά με την υγεία του Michael Schumacher, παρόλα αυτά οι νέες δηλώσεις του Luca Montezemolo έρχονται να φέρουν αισιοδοξία, σχετικά με την κατάσταση του Γερμανού 7 φορές παγκόσμιου πρωταθλητή της F1.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του πρώην αφεντικού της Ferrari, Luca Di Montezemolo, ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής Michael Schumacher αντιδρά στην θεραπεία που ακολουθεί
Παρά το γεγονός πως επίσημη ενημέρωση δεν υπάρχει, σχετικά με την υγεία του Schumi, ο Montezemolo αποφάσισε να ρίξει λίγο φως στη σκοτάδι. Συγκεκριμένα είπε "είμαι πολύ ευχαριστημένος που ξέρω πως ο Schumi αντιδρά. Ξέρω πόσο δυνατός είναι και χάρη σε αυτό θα βγει από τη δύσκολη κατάσταση στην οποία βρίσκεται. Ήταν ένα σημαντικό μέλος της οικογένειας της Ferrari, αλλά και καλός φίλος μου"
Παρόλα αυτά, το γεγονός πως δεν υπάρχει επίσημη ενημέρωση, μας κάνει σκεπτικούς σχετικά με τις δηλώσεις του Montezemolo, καθώς δεν θεωρούμε πως τόσο καλά νέα δεν θα τα μοιραζόταν η οικογένεια του Γερμανού πιλότου.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
OPEL